Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Boksmadrasser 180x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Mærker

Mærk komforten i en boxmadras 180x210

I Danmark bliver både mænd og kvinder højere. Det stiller krav til udvalget af senge, hvor der skal være mulighed for ekstra god plads til at strække sig og have lange ben. Det behov kan du selvfølgelig få opfyldt hos Drømmeland. 

Vi har nemlig et bredt udvalg af senge på 180x210 cm – heriblandt boksmadrasser. Den ekstra længde er rigtig god til dig, der er højere end gennemsnittet. Som dobbeltseng får du samtidig fint albuerum, selvom der ligger to i sengen.

Kig dig rundt omkring i vores spændende sortiment, og find frem til den ideelle boksmadras til en god nattesøvn.

Sådan får du god komfort i din nye boxmadras

I jagten på en god boksmadras er der nogle kriterier, du skal tage stilling til. Det er nemlig langt fra alle modeller på markedet, som passer til alle personer.


Det er blandt andet vigtigt at vælge den rigtige fasthed, så du får optimal støtte. Madrassen har typisk den rigtige fasthed, hvis den støtter din rygsøjle i en lige position, når du ligger på siden. <Category SEO Block>


Vores boksmadrasser fås i en blød, medium, fast og ekstra fast version, alt efter hvilket mærke du vælger. Dermed kan du selv bestemme fastheden på din madras, så du får en støtte, der passer dig. Du kan også have forskellige fastheder i hver side. Sover der to i sengen, ligger både du og din partner dermed korrekt.

Oplev behagelige materialer og ekstra lag af støtte

Hvis du ser nærmere på beskrivelsen til vores 180x210 boksmadrasser, vil du opdage, at flere af dem har en topmadras øverst, som indeholder latex. Og det er ikke tilfældigt. Naturmaterialet gør madrassen yderst behagelig, da latex både er åndbart og tilpasser sig din liggeposition.


Derudover har alle vores boksmadrasser forskellige komfortzoner med fjedre. Komfortzonerne og fjedrene sikrer, at madrassen især støtter kroppens vægtpunkter, såsom skuldre og hofter, for at give dig den mest optimale søvn. Sådan får du en seng, der tilpasser sig til dine kropsformer og giver en god støtte.


De forskellige detaljer betyder, at du ligger godt og føler velbehag. Dermed har du nemmere ved at falde i søvn og sove behageligt hele natten. Når du vågner, føler du dig udhvilet, klar til at gå dagen i møde. 


Er du på udkig efter en dobbeltseng i høj kvalitet, går du altså ikke forgæves med vores 180x210 boksmadrasser eller andre typer senge.

Få ro i maven til at købe din boksmadras online og i butik

Når du overvejer en ny boksmadras, er det svært at vurdere, om den kan give dig en god søvn i mange år. Det er, hvad end du står i butikken eller køber den online. For det er først, når du har prøvet at ligge i sengen, at du for alvor ved, om den passer. 

Derfor er vores sengerådgivere klar til at hjælpe dig med at finde den 180x210 boksmadras, der passer bedst til dig. At købe en ny seng er nemlig en stor beslutning for mange, da man i gennemsnit bruger mellem 49 og 63 timer i sengen hver uge.

Book en sengerådgiver i en af vores butikker, eller få vejledning af vores kompetente online kundeservice. Bagefter er du klar til at bestille din seng online hos os.

Du får altid en god topmadras med

glade-ældre-mennesker.jpg

En god topmadras har stor betydning for kvaliteten af din søvn. Topmadrassen giver den sidste vigtige støtte, og så bestemmer den komforten i sengen, så du opnår en god nats søvn. Hos Drømmeland får du derfor altid en topmadras til din boksseng.


Du har forskellige valgmuligheder, når det kommer til topmadrassens egenskaber. Hvad du skal gå efter, afhænger af dine behov. Vælg for eksempel en med:


✔Temperaturregulerende evner, der hjælper med at køle og lune dig
✔Støttende skum eller fjedre, der tilpasser sig netop din krop
✔Behagelige materialer, såsom bambus eller latex, så du føler velbehag

En sidegevinst er, at topmadrassen beskytter din underliggende madras mod fugt. Du sveder nemlig om natten, og med topmadrassen forlænger du din sengs levetid. Udskiftning af topmadrassen er også mere overkommelig end at investere i en helt ny seng. 


Nogle topmadrasser har også aftageligt betræk, der kan vaskes, men vi anbefaler altid at beskytte din seng og topmadras med en rullemadras, da den nemt kan vaskes.

Tilpas din 180x210 boksmadras efter din stil


En boksmadras består af en betrukket træramme med en madras, som du nemt kan sætte ben på. Så simpel kan en god seng være, uden at du går på kompromis med komforten og dermed din søvn.

Synes du, at sengen bliver en smule for kedelig? Hos Drømmeland kan du vælge sengen i forskellige, flotte farver, og som et ekstra touch kan du få solide sengeben i metal eller træ i forskellige former. 

Og hvorfor stoppe der? Tilføj en elegant sengegavl. Vores sortiment omfatter forskellige mønstre, materialer og nuancer, der kan give dit soveværelse en ny personlighed.

De forskellige muligheder gør det let for dig at tilpasse boksmadrassen til dit hjem og din indretningsstil. På den måde kan du nyde en god nats søvn i afslappende omgivelser og i en seng, du kan lide.