Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Kontinentalsenge 180x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Mærker

Vågn veludhvilet op i kontinentalsenge 180x200 cm

Find en luksuriøs kontinentalseng 180x200 cm, som ikke bare ser flot ud i soveværelset, men som er med til at sikre dig den bedste nattesøvn.

Vi har flere forskellige designs fra kvalitetsbevidste mærker, så du kan være sikker på, at standarden og komforten er helt i top.
For når du sover godt, hjælper det både din krop og dit sind til at blive klar til en ny dag. Du kan for eksempel kigge på vores kontinentalsenge fra TEMPUR®, hvor du kan opleve komfort fra rummet.
I 1970’erne skabte mærket nemlig et helt særligt materiale til astronauter, hvor vægt og tryk blev ligeligt fordelt på sæderne under raketopsendelse.

Det har i dag ført til madrasser, der er designet til at tilpasse sig din kropsform, absorbere bevægelse og aflaste tryk alle de rigtige steder – hvilket er nøglepunkterne for en roligere søvn.

Danskproducerede senge

Køber du en ny seng fra danske MasterBed, kan du derimod forvente en seng med god komfort til en overkommelig pris.
Samtidig foregår produktionen i Danmark for at sikre den gedigne håndværksmæssige kvalitet. Tekstilerne, der bliver brugt, er uden skadelige stoffer i fremstillingen, hvilket bidrager til et sundt indeklima i dit soveværelse.
Med MasterBed kan du derfor få en god nattesøvn til en lige så god pris.

Din gode nattesøvn er alfa og omega

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Det er her, du i gennemsnit bruger en tredjedel af dit liv, og en god nattesøvn er samtidig altafgørende for din evne til at fungere om dagen.

Derfor står vi inde for alle de kontinentalsenge på 180x200 cm, som du finder hos os.
Siden Drømmeland første gang slog dørene op i 1975, har det nemlig været vores mål at tilbyde danskere muligheden for den bedste søvn.

Hvis din krop ikke får den korrekte støtte i sengen, er der større risiko for en urolig søvn, hvilket går ud over din livskvalitet. Omvendt lader du op og bliver klar til at møde næste dag med overskud, hvis du sover godt.
Er du i det mindste i tvivl om, hvilken kontinentalseng, du skal vælge – eller hvilken som helst anden slags seng, der passer til dig – står vores imødekommende og dygtige sengerådgivere klar til at vejlede dig.

Da de alle er uddannet i netop sund søvn og senge, er du i trygge hænder under jagten på den bedste kontinentalseng. For dig betyder det, at du kan sove godt i mange år.
Book en sengerådgiver i dag.

Hvorfor vælge en kontinentalseng?

kontinental-lille.jpg

Kontinentalsenge på 180x200 cm bliver mere og mere populære, og det kan vi godt forstå. Fordelene er nemlig mange ved den høje seng - især hvis du vælger en fra Drømmeland.

Vores modeller er nøje udvalgt ud fra at kunne give dig optimal komfort. Hver model er bygget op af flere lag, der omfatter en madras i bunden, bagefter en springmadras og til sidst en topmadras.

De tre lag giver dig en komplet sengeløsning, da de understøtter både din kropsvægt og bevægelser om natten. For dig betyder det optimal liggekomfort og dermed en bedre søvnkvalitet.

De tre lag giver også 180x200 kontinentalsengen sin karakteristiske højde, som betyder, at du ikke føler, du ligger helt nede ved gulvet, og at du nemt kan stige ud af sengen om morgenen.

Det gør denne type seng til en fordel for dem, der har svært ved bukke sig langt ned, ofte har ømme muskler og led, eller som har en skade i eksempelvis ryggen – men også til dig, der bare ønsker effektivt at komme i og ud af din seng.

Topmadrassen øger din sengekomfortDer er mange sengetyper – inklusive kontinentalsenge – der har en topmadras, og det er med god grund. Den giver dig nemlig en ekstra god komfort, og den er derfor en vigtig del af sengens opbygning.

En god topmadras er også aktuel, hvis du vælger en kontinentalseng til to personer, da den gør, at den irriterende sprække, der er imellem de to enkelte madrasser, bliver skjult.

Samtidig kan de to underliggende springmadrasser være to enkelte med hver deres fasthed. Så har både du og din partner komforten i top.

Du kan naturligvis finde den perfekte topmadras – det vil sige den, der passer til dine behov – hos Drømmeland. Vælg blandt de mange slags, der former sig efter din krop, eller som også er allergi- og miljøvenlige.

Det brede udvalg gør, at du kan få eksklusivt design med vigtige egenskaber, så du kan opleve en god nats søvn.

Bliv også klogere på de forskellige typer materialer, som du kan vælge topmadrassen med, så du får et bedre billede af, hvad der er bedst for

Happy-in-bed.jpg

Husk tilbehør til din 180x200 kontinentalseng

Hvad er en kvalitetsseng, hvis den er god at sove i men ikke særlig indbydende? Ikke optimal, hvis du spørger os.

En god indretning af dit soveværelse kan nemlig være med til at forbedre din søvn, da et ryddeligt og behageligt rum får dig til at slappe hurtigere af og sove.

Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør til kontinentalsenge, så du kan indrette et personligt og afslappende soveværelse, hvor du vil elske at vågne op og gå i seng hver dag.
Bruger du ofte sengen til at sidde i, når du skal slappe af? Måske læser du gerne en bog eller ser en spændende film?

I så fald er en dekorativ sengegavl til din kontinentalseng på 180x200 cm en oplagt forbedring. En sengegavl fra Drømmeland er ikke blot behagelig at sidde opad, men giver også soveværelset et stilfuldt udseende.

Derved slår du to fluer med ét smæk, fordi du både får stil og funktionalitet.
Derudover skal du selvfølgelig have noget pænt og behageligt sengetøj i den rigtige størrelse. Se de mange tidløse farver og stilrene mønstre i vores udvalg og vælg det, der passer til din stil og smag.

Fælles for dem alle vores sengesæt er, at de holder formen og farven, så du kan bruge sengetøjet i mange år.