Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Juniordyner

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Sæson
Mærker

Giv dit barn den rette juniordyne i høj kvalitet

Sådan en dyne kan du få hos Drømmeland. Vi har nemlig flere gode juniordyner i høj kvalitet fra nogle af de bedste brands på markedet. Du finder blandt andet:


✔ Temperaturregulerende juniordyner:
 Køler, når dit barn er varm, og luner, når barnet er koldt

✔Allergivenlige juniordyner: Ingen adgang for skadelige stoffer, vira, bakterier eller husstøvmider

✔ Lette og varme juniordyner: Hold dit barn behagelig varm med den rette dyne til både sommer og vinter

Fælles for dem alle er, at de hjælper børn med at sove behageligt, så de ikke bliver forstyrrede i deres søvn. Med vores høje kvalitet kan din lille guldklump dermed få en god nattesøvn hele natten.

Hvornår skal dit barn skifte til en juniordyne? 

Fra dit barn er nyfødt, til det er omkring et år gammelt, bør det bruge en babydyne på 70x100 cm. Herefter er det tid til at gå op til en juniordyne størrelse 100x140 cm, som dit barn som regel kan bruge til omkring 3-5-års alderen. Herfra er det tid til at skifte til en voksendyne.


Alle børn er forskellige, og hvornår dit barn er klar til at bruge en juniordyne, afhænger af flere faktorer. Et typisk tegn på, at dit barn er klar til en større dyne, er, at dynen bliver sparket af om natten, når dit barn sover. 


Er du i tvivl, er du altid velkommen til at spørge os til råds. Hos Drømmeland har vi erfarne rådgivere, der ved næsten alt om, hvordan du og dit barn sover bedst. I samråd med os kan du dermed finde en ny dyne, der bidrager til, at hele familien får en god søvn.

Sådan vælger du den rette juniordyne

Er du på udkig efter en ny dyne til dit barn? Men ved du ikke, hvad du skal vælge? Vi anbefaler, at du altid vælger en dyne af høj kvalitet og tager udgangspunkt i dit barns behov. En tredje faktor er de fysiske rammer, dit barn ligger i.


Får din søn eller datter det for eksempel let varmt om natten? Så vil en af vores juniordyner med moskusdun være et godt valg. Moskusdun er bløde, lette og luftige, og så er fyldet godt til at optage fugt, så dit barn ikke bliver fugtig. 


Du kan også vælge en CLIMA dyne med naturlige fibre. Den har temperaturregulerende egenskaber, så dit barn har en optimal temperatur, mens han eller hun sover. Samtidig leder dynen fugt væk fra kroppen, hvilket er med til at skabe et godt og sundt sovemiljø.


Uanset hvilken juniordyne du vælger hos Drømmeland, er den allergivenlig, hvilket er særligt gavnligt for dit barn, der ikke tåler støv eller husstøvmider. Vi har nemlig dyner med mærker som Astma-Allergi Danmark. Det betyder, at dynen ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi.

Dit barns dyne skal have den rette bæreevne

Når du skal finde en god juniordyne, er det også vigtigt, at den luner godt, men ikke er for tung. Derfor har vi kun dyner, som er luftige, så de lægger sig behageligt over kroppen.
Desuden kan du vælge mellem svale juniordyner til de varme måneder og lune modeller, når dagene eller nætterne er kolde. På den måde kan du sikre dig, at junior sover godt og har en behagelig temperatur hele året rundt.

Hvilken dyne skal junior bruge sommer og vinter?

Vedligehold dit barns juniordyner hvert år 

I søgen efter en god juniordyne er det også vigtigt, at du kan vaske og tørretumble den. Dermed kan dynen blive ved med at give den optimale komfort til din guldklump. Når du vasker dynen, er det nemlig med til at forlænge dynens holdbarhed.
Vi anbefaler, at du vasker dynen to gange om året og ved 60 grader, alt efter hvad brugsvejledningen siger. Hvis du vasker en dundyne, er det vigtigt, at du bruger et særligt vaskemiddel til dun, da almindeligt vaskemiddel indeholder enzymer, som ødelægger dunets egenskaber.
Herefter skal du tørre dynen i en tørretumbler med to tørrebolde. Tag den ud et par gange under tørringen og ryst den, så fyldet ikke klumper sammen. Det er vigtigt, at dynen er helt tør, før du tager den i brug, så du undgår mug og svamp.