Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Kontinentalsenge 140x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve

Find en god kontinentalseng 140x210 for dig

Er du træt af at vågne op med kolde tæer, fordi din seng ikke er lang nok? Hos Drømmeland kan du få løst dit problem. Vi har et bredt udvalg af senge med ekstra længde, så du kan ligge godt hele natten og vågne udhvilet op.

Her på siden finder du alle vores kontinentalsenge i størrelsen 140x210 cm. De er ikke kun ekstra lange sammenlignet med typiske senge på 140x200 cm. De er også højere på grund af hele tre lag fyldt med komfort.

Samtidig er vores kontinentalsenge designet med et moderne ydre, der passer ind i de fleste hjem. Dermed kan du se frem til mange gode nætter, hvor dine fødder forbliver trygt indenfor madrassen. 

Hvorfor vælge en kontinentalseng 140x210? 

At investere i en kontinentalseng på 140x210 cm fra Drømmeland er som at investere i din søvnkvalitet. Kontinentalsengen er nemlig med tre gode madrasser, så sengen giver dig optimal støtte og komfort hver nat:

  • Nederst er et lag af fjedre
  • En komfortabel springmadras eller trykaflastende i midten
  • En topmadras øverst, der giver et ekstra komfortlag

De forskellige lag understøtter både din kropsvægt og bevægelser om natten, hvilket giver dig et sundt, stabilt og behageligt leje. Samtidig hjælper topmadrassen med at beskytte madrassen mod det værste slid. 

En eksklusiv hotelstemning

De tre madrasser i vores 140x210 kontinentalsenge gør, at sengene er mere voluminøse og derfor højere end andre type senge. Det gør, at denne type seng giver dig en følelse af eksklusiv hotelstemning i dit soveværelse.

Højden og de gode madrasser gør også, at kontinentalsengen er ideel for dig, der vil stige nemt ud om morgenen, ofte har ømme muskler og led, eller som har en skade. Samtidig er prislejet ofte lavere end eksempelvis vores ergonomiske elevationssenge. 

Der er derfor flere fordele ved en kontinentalseng, og sengen er da også den mest populære sengetype hos os. Med den rette fasthed kan du sove godt i mange år. 

Sådan finder du fastheden på din madras

Nogle sover bedst på en hård madras, mens andre ligger bedre på en blød model. Derfor fås vores 140x210 kontinentalsenge med forskellige fastheder, alt efter hvilket mærke du kigger på.

Hvor hård eller blød din kontinentalseng skal være, kommer an på flere faktorer. 

Du skal sikre, at sengens madras-fasthed passer til din foretrukne sovestilling, din vægt og opfylder eventuelle særlige behov, såsom en dårlig ryg.

Et godt tip er, at jo mere du vejer, jo fastere skal madrassen ofte være. Derudover skal rygsøjlen være i en vandret position, når du ligger på siden. Sådan får du en ergonomisk sund stilling, der belaster led og muskler mindst muligt.

Find den rette fasthed i vores sortiment, og glæd dig til gode nætter. Kan du ikke finde en kontinentalseng, der passer til dig, har vi samlet alle vores 140x210 senge her

Test vores 140x210 kontinentalsenge i 100 dage

Hos Drømmeland er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den 140x210 kontinentalseng, der sikrer dig en god nattesøvn. Selv hvis du ender med at købe en model, som du er usikker på, kan vi hjælpe dig.

Vi ved nemlig, at det tager tid at vænne sig til en ny seng. Derfor kan du få ændret madrassens fasthed senest 100 dage efter levering. Læs mere om vores ombytningsret, der gælder alle løse madrasser, som vi har i forskellige fastheder. 

I vores fysiske butikker får du også hjælp af vores dedikerede sengerådgivere. De rådgiver dig om, hvordan du finder den rigtige seng og sikrer dig en god nattesøvn. Du er også velkommen til at kontakte os via vores chat, e-mail eller på telefon

Ingen bekymringer om levering eller montering

Tænk, hvis du kunne få leveret din nye seng gratis hjem til dig. Måske få den sat ind i dit soveværelse, så du hverken skulle slås med smalle trapper eller uforståelige brugsvejledninger.

Alt dette er muligt hos Drømmeland. Vi har gratis levering på alle senge i hele Danmark, undtagen ikke-brofaste øer. Det betyder, at du ikke selv skal fragte sengen.

Vi kan også bære sengen til et valgfrit rum, hjælpe dig med at montere sengen og tage den gamle madras med. Indtast blot din adresse i indkøbskurven, hvorefter du ser, om vores forskellige services er mulige for dig.  

Du kan læse mere om vores levering og montering af senge her.