Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Formstøbte puder

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Soveposition
Mærker
Pudehøjde

Hvordan finder jeg den bedste ergonomiske hovedpude?

Når du skal vælge en ergonomisk pude, skal du tage højde for, hvor blød din madras er, og om du sover mest på siden, ryggen eller maven. Din rygsøjle skal nemlig være i lige linje med din nakke, når du sover.

Sover du for eksempel mest på maven? Så skal din ergonomiske hovedpude være blød og meget lav, da hovedet skal ligge så tæt på madrassen som muligt for at holde rygsøjlen ret. Har du samtidig en meget blød seng, så skal puden også være lidt lavere.

Hvis du bedst kan lide at sove på ryggen, bør du også vælge en pude uden meget fylde, som giver nakken ekstra støtte. Det vil sige en flad pude, der sikrer, at hovedet og nakken flugter.

Omvendt bør du vælge en hovedpude med ekstra højde og fyld, hvis du sover bedst på siden. Her bør højden på din pude svare til bredden på din skulder. Så undgår du at få en unaturlig sidebøjning af nakken, når dit hoved hviler på puden. Du kan se alle vores
hovedpuder til at sove på siden her.

Tempur-pude-top.jpg

Prøv vores ergonomiske puder i dag