Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge i 180x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Seng 180x210: Få god plads til lange ben

Har du brug for en dobbeltseng med ekstra længde? Få dit behov opfyldt hos Drømmeland. Vi har et stort udvalg af 180x210 dobbeltsenge fra nogle af de bedste brands på markedet, så du kan sove godt hver eneste nat. 

Vores ekstra lange senge – og alle andre størrelser – består af en eller flere holdbare madrasser med forskellige fastheder samt komfortzoner. Det giver dig en enestående støtte og ergonomi til dit behov, hvilket fremmer en sund søvn. 

Hos Drømmeland får du derfor en ekstra lang dobbeltseng i høj kvalitet, og som passer til dig. Find den rette for dig her på siden. 

Find din næste seng på 180x210 cm 

Er du på udkig efter en ny seng, er der nogle forskellige faktorer, du bør tage stilling til, inden du bestiller sengen hjem. Senge som dem på 180x210 cm fås nemlig i mange forskellige varianter, og det er ikke nødvendigvis alle, der opfylder dine behov.

  • Kontinentalsengen er typisk bygget op af en lavere seng i bunden med et indbygget fjedersystem. Ovenpå er der en springmadras, der fungerer som dit primære komfortlag. Til sidst er der en topmadras. De tre lag understøtter din krop og giver kontinentalsengen sin karakteristiske højde.
  • Elevationssengen har den fordel, at du kan hæve og sænke madrassen med den tilhørende fjernbetjening eller med en smart app. Dermed bliver dobbeltsengen tilpasset dig og din partners behov. Læs en god bog eller se fjernsyn, mens du sidder i sengen, og din partner bobler videre.
  • Boksmadrassen består af en betrukket træramme og én madras, hvor du kun skal bruge nogle solide sengeben for at få en komplet seng. Hos Drømmeland er boksmadrasserne med forskellige komfortzoner og fjedre, der yder din krop støtte – et godt valg, hvis du ønsker dig en billig seng med komfort.
  • Plansengen er en minimalistisk seng, der består af en fast sengeramme med en sengebund og en madras. Den simple opbygning betyder ikke, at du sover dårligt i den. Udtrykket er bare mere enkelt. Som dobbeltseng slipper du for revnen mellem madrasserne, fordi du får to planbunde med én stor madras.
  • Sengerammen kan give din madras et personligt touch i en minimalistisk stil. Rammen er relativ let at flytte, og du vælger selv, om du vil genbruge din eksisterende madras eller købe en helt ny, så længe begge dele passer sammen. Vores udvalg fås i flotte farver og materialer.

Uanset hvilken type dobbeltseng du vælger hos Drømmeland, er der høj kvalitet og formidable madrasser med støttende fjedre i vente. 

En fasthed tilpasset til dig (og din partner)

“Jeg kan bedst lide en blød madras”. “Men jeg foretrækker en, der er hård”. “Så må en af os gå på kompromis med madrassen”. Kan du genkende samtalen, eller har du hørt om udfordringen før? Så er du ikke den eneste, da vi alle har forskellige behov. 

Sådan behøver det dog ikke være med en ekstra lang dobbeltseng fra Drømmeland. Her får du én seng med mulighed for to forskellige fastheder. Det vil sige, at du kan få den bedste komfort for dig – og det kan din partner også, selvom personen har andre behov.

Den rigtige fasthed afhænger typisk af din vægt, måden du sover på og din kropsform. Et godt mål er, at din ryg skal være i en vandret position, når du ligger på siden. 

Afprøv din nye seng i 100 nætter

Er du bange for at købe en forkert seng? Det behøver du ikke. Hos Drømmeland ved vi alt om at sove godt, og vores erfarne sengerådgivere står klar til at hjælpe dig tættere på målet.

Det kan dog være svært at vide, om du faktisk ligger godt i sengen, når du står i butikken eller bestiller den online. Derfor har vi 100 dages ombytningsret på alle løse madrasser, som vi har i forskellige fastheder. Det vil sige, at hvis du eller din partner oplever, at fastheden ikke passer, kan du få en blødere eller hårdere madras.

Du skal blot forsigtigt tage kernen i madrassen ud og ombytte den i en af vores butikker indenfor 100 nætter. Det er helt gratis, og du kan også lade os klare ombytningen hjemme hos dig mod betaling. 

Bemærk, at du ikke kan bruge ombytningsretten på vores boksmadrasser, da de sidder fast på rammen og derfor ikke er løs. Vær også opmærksom på, at du kan bruge ombytningsretten én gang pr. madras.