Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

King size seng

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Størrelse (cm)
Mærker
Farve

Sov som en konge eller dronning i en king size seng

Find eksklusive king size senge hos Drømmeland

Er du så heldig at have et stort soveværelse? Så har du mulighed for at opgradere til en af vores eksklusive king size senge. Hos Drømmeland kan du finde mange modeller til enhver konge eller dronning, der mangler en stor og komfortabel seng. Du finder dem i disse mål:
● 210 x 210 cm
● 210 x 200 cm
● 200 x 210 cm
● 200 x 200 cm
Alle målene fås som elevationsseng, boksmadras, kontinentalseng, planseng og med sengeramme. Du har altså mange muligheder for at finde en stor og bred seng, der opfylder dine behov.
Prøv den i en af vores Drømmeland-butikker, så du kan mærke efter, om du vælger rigtigt. Bagefter kan du let bestille din nye seng hjem online.

Perfekt til børnefamilier og dig, der ønsker ekstra meget plads

Casablanca-kontinental-1_Page Beige.jpg

Mange vil nok være enig i, at en seng med rigeligt plads er lidt af en drøm. Det er bare mere komfortabelt at sove i en seng, hvor du ikke føler dig klemt eller risikerer at vågne med tæerne ud over sengen. Derfor er king size sengen også blevet mere populær.

Sengens størrelse er fantastisk for dig, der ønsker ekstra komfort eller har brug for god plads til at sprede dig ud.

Selv hvis du er en børnefamilie, er en king size seng et rigtig godt valg. Når børnene kravler ind om natten, er der stadig nok plads til to små børn og forældre, uden at det går ud over jeres egen søvnkomfort.

Og selvom man ikke anbefaler at have kæledyr i sengen, ved vi, at mange har deres hund eller kat sovende i sengen. Her kan en king size seng også være nyttig. Med den store størrelse kan både store og små nyde godt af den rummelige seng, så alle får en god nats
søvn.

King size eller queen size: kender du forskellen?

Hvilken stor seng og madras skal du vælge?


Du tilbringer omkring en tredjedel af dit liv i en seng. Derfor er det afgørende for din søvnkvalitet og dit helbred, at du tænker dig godt om, inden du vælger din nye king size seng.

Tænk først over, hvilken type king size seng der passer bedst til dine vaner og eventuelle skavanker. Vil du for eksempel gerne se TV i sengen? Måske har du dårligt blodomløb? Så kan en af vores king size elevationssenge være bedst for dig. Derimod er en stor
kontinentalseng bedre, hvis du mangler en høj og komplet seng med en stor liggeflade. Det er også afgørende at vælge den rigtige fasthed, da det vil påvirke din søvnkvalitet markant. Her skal du se på madrassen og sikre dig, at den passer til din kropsform.
Ryggen skal være i en vandret position, når du ligger ned, både på ryggen og på siden.

Derudover er det vigtigt at få en god topmadras, der passer til dine personlige præferencer. Som det øverste lag giver den lige dét ekstra støtte og beskytter din underliggende madras mod slitage.

Vi giver dig topkvalitet med op til 25 års garanti


En god nats søvn er noget af det vigtigste for et sundt helbred, energiniveau og livskvalitet. Du bruger trods alt en tredjedel af dit liv på at sove. Hos Drømmeland går vi derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores senge.

Det er nemlig den rigtige seng og madras, der giver den bedste søvn. Du kan derfor finde en model til dig, der har brug for en blød seng, en allergivenlig madras, en ekstra langseng og meget mere. Nogle senge er også Svanemærket eller er Oeko-Tex-certificeret.

Uanset hvad du vælger, kommer sengen og madrassen fra et anerkendt mærke, som vi nøje har udvalgt. Desuden har vores senge op til 25 års garanti og er fremstillet i Skandinavien eller det øvrige Europa. Det er høj kvalitet, vi er stolte af. Og som kan give
dig den liggekomfort, du har brug for.