Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Borås

Borås - sengetøj i svensk kvalitet

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Størrelse (cm)
Farve

Borås Cotton – sengetøj i svensk topkvalitet

Mangler du nyt sengetøj? Og må det gerne være i en behagelig flot kvalitet? Så vil du kunne lide vores Borås Cotton sengetøj. Udvalget er nemlig en skøn palette af flotte farver, der føles godt at sove i.
Alt efter hvilket sengetøj du vælger hos os, kan du se frem til:
✔ Tekstiler i 100% bomuld eller blød bomuldssatin
✔ Klassiske udtryk og muntre mønstre i fine farver
✔ Lever op til standarden Oeko-Tex Standard 100
✔ Lavet med nem lukning med knapper eller lynlås

Der er altså kælet for detaljerne i sengetøjet fra Borås Cotton. Med det kvalitetsbevidste sengelinned får du derfor alle muligheder for at skabe personlige omgivelser, du elsker at gå til ro i. Så udforsk vores udvalg, og bestil nemt dit nye sengetøj i dag.

Hvad er Borås Cotton?

Borås Cotton er en svensk producent, der designer eksklusivt sengetøj. Med over 100 års erfaring er producenten en af de ældste indenfor tekstildesign i hele Skandinavien. 

De mange år på markedet har gjort, at Borås Cotton har et stort arkiv af samarbejder med nogle af de mest indflydelsesrige designere i Sverige. Alle er karakteriseret ved design af høj kvalitet.

Oplev blandt andet håndtegnede mønstre fra mærkets egne designere med fokus på hver en detalje. Om det er fremstillet i 100% bomuld eller det blødere bomuldssatin, så kan du tydeligt mærke den lækre kvalitet.

Med Borås Cotton får du altså et unikt og udsøgt sengesæt, hvor du kan pakke både dyne og pude ind i den gode kvalitet.

Moderne sengesæt i lækre materialer

Hos Drømmeland mener vi, at alle fortjener behageligt sengetøj i høj kvalitet. En sund søvn handler nemlig ikke blot om at ligge på en god madras – dit sengetøj påvirker også din søvnkvalitet.

Derfor har vi naturligvis Borås Cotton sengetøj i bomuldssatin, hvor der ikke er gået på kompromis med komforten. Med det satinvævede bomuld oplever du en uimodståelig blødhed og lethed. Læs mere om materialet i vores udvalg af sengetøj i bomuldssatin.

Vælger du vores Borås Cotton sengesæt i 100% bomuld, kan du naturligvis også sove godt. Materialet sikrer dig et åndbart sengesæt med en god absorberingsevne. Det betyder, at sengetøjet suger den fugt, som du afgiver i løbet af natten.

Sengetøj uden sundhedsskadelige stoffer

Ønsker du mindre kemi i hverdagen? Meget af sengetøjet fra Borås Cotton er Oeko-Tex Standard 100 certificeret. Det betyder, at sengetøjet ikke indeholder sundhedsskadelige kemikalier.

Det er en kvalitet, vi hos Drømmeland værdsætter højt. Vi går altid efter det bedste; både for din og miljøets skyld. Den høje standard er din garanti for, at du kan sove dejligt i sengetøj, der tager hensyn til både dig og miljøet.

Desuden tåler sengetøj fra Borås Cotton maskinvask på 60°C. Denne temperatur er høj nok til, at husstøvmider og bakterier ikke kan overleve. Dermed kan du fastholde den gode hygiejne i sengen og passe på dit nye sengetøj.

Skaber en afslappende atmosfære 

Indretningen i dit soveværelse kan have stor betydning for, hvor godt du sover. For studier viser, at et soveværelse, hvor der er tænkt over indretning og design, gør dig både friskere og mere udhvilet.
Med sengetøj fra Borås Cotton kan du vælge mellem en enkel og tidløs stil eller en mere moderne og nordisk indretning. Særligt det blomstrede design, som Borås Cotton er kendt for, er med til at skabe en hyggelig stemning. De forskellige mønstre og farver gør, at du kan indrette sengen, så den er indbydende for netop dig. Har du samtidig den rigtige seng, madras, dyne og hovedpude i et ryddeligt soveværelse, kan freden sænke sig.
Mangler du mere inspiration? Hos Drømmeland har vi skabt et univers med gode råd om indretning af soveværelset. For eksempel kan du læse seks gode tips til at sove bedre. Du er også altid velkommen til at spørge os til råds, online eller i vores butikker.

Hold øje med gode tilbud på sengetøj

Vil du gerne købe sengetøj fra Borås Cotton eller nogle af vores andre lækre mærker? Men er budgettet ikke til det? Så kan du være heldig at finde vores udvalg på tilbud. Generelt har vi et blandet prisleje til alle behov og pengepunge. Men nogle gange har vi ekstra gode priser på både lagener, dyne- og hovedpudebetræk, så du kan gøre en endnu bedre handel. 

Hold derfor øje med vores udvalg fra brandet, så du kan købe et nyt sengesæt på tilbud og dermed få endnu mere værdi for pengene. Du kan også tilmelde dig Klub Drømmeland. Så modtager du mails med nyheder, tilbud og inspirerende tips samt særlige Klubtilbud før alle andre.