Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sovesofa

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Personer (antal)
Bredde (cm)
Mærker

Køb en stilren og funktionel sovesofa

Når det gælder en sund nattesøvn, skal du aldrig lade dig nøje. Heller ikke når du skal finde et funktionelt møbel, der både kan fungere som sofa og seng.

En god søvn har nemlig afgørende betydning for dit helbred og livskvalitet – og er mindst lige så vigtig som sund kost og motion. Derfor tilbyder vi udelukkende komfortable sovesofaer med behagelige fjedre, der støtter kroppen bedst muligt.

Ved at stille krav til komforten kan du dermed forvandle familiens sofa til en behagelig seng uden at gå på kompromis med pladsen eller den gode søvn. Det gør, at du sover fint natten lang uden at vågne op med ondt i kroppen næste morgen.

Gå på opdagelse i vores forskellige sovesofaer til to og flere personer, med chaiselong og opbevaring, så du finder den helt rigtige til dit hjem.

Sovesofa: Din gode løsning til overnattende gæster

Har du en stor familie eller venner, der sommetider ønsker at overnatte? Så kan gode løsninger på sovepladser ofte være tiltrængt, hvis du skal finde plads til dem i hjemmet eller i sommerhuset.
Du behøver dog ikke sende dem hen til din almindelige sofa eller hente hjemmets gæsteseng fra kælderen.
En sovesofa fra Drømmeland er ofte en særdeles god idé til at skabe de nødvendige sovepladser. Du skal blot folde sofaen ud og vupti - så har du en ekstra soveplads til to personer eller flere.
Når du ikke længere har brug for de ekstra sovepladser, kan du let folde sofaen sammen igen og bruge den som en helt almindelig sofa. For du sidder nemlig lige så godt, som du sover i en sovesofa fra Drømmeland.

Komfortable sovesofaer med kvalitet

vågner-vinter.jpg

Måske har du den opfattelse, at en sovesofa ikke er særlig god at sove på. Hos Drømmeland kan du dog opnå en helt anden komfort end ved de gængse, billige sovesofaer.

Blandt andet tilbyder vi hos Drømmeland moderne sovesofaer fra norske Hovden, der producerer deres modeller i hånden med den gode kvalitet for øje. Det gør, at sovesofaen ikke længere blot er en midlertidig løsning med dårlig liggekomfort.

Tværtimod er alle deres modeller skabt med fokus på design og funktionalitet, så du kan finde en stilsikker sovesofa, der er pæn, praktisk, og som passer ind i den eksisterende indretning.

Når du folder sofaen sammen igen, har sædehynderne naturligvis en god siddekomfort, så du også får glæde af sofaen om dagen. Det sørger blandt andet danske Innovation Living for.

Deres sovesofaer er designet ud fra filosofien om, at både form og funktion skal blive forenet i den innovative designproces, så du får et funktionelt, elegant møbel.

Vælg den bedste sovesofa for dig

Vi ønsker naturligvis, at du finder den helt rigtige sovesofa, der passer ind i dit hjem. Derfor har vi i vores sortiment både sovesofa med opbevaring, chaiselong og lignende. Det brede udvalg gør det lettere for dig at finde den helt rigtige model, der lever op til dine behov og ønsker.

 

  • Sovesofa til to personer: Langt de fleste sovesofaer er beregnet til, at to personer kan sove i dem, når de er foldet ud. Men hos Drømmeland kan du som noget unikt finde sovesofaer med plads til 3,5 personer. På den måde får du endnu mere plads til gæsterne.
  • Sovesofa med chaiselong: Har du brug for ekstra plads til hele familien, vennerne eller gæsterne? Du kan med fordel kigge efter en sovesofa med en chaiselong, da den giver flere siddepladser. Designet giver dig en ekstra komfortabel oplevelse, når du skal slappe af efter en lang dag, og som seng til to overnattende gæster, når sofaen er foldet ud.

 

  • Sovesofa med opbevaring: Er der i forvejen ikke meget plads til hverken seng eller opbevaring i værelset eller stuen? Så er det en god løsning at vælge en sovesofa med opbevaringsplads. Med ekstra opbevaring har du altid et sted, du kan gemme dynen i løbet af dagen og opbevare sofapuderne om natten.

Du er altid velkommen til at teste vores forskellige modeller i din nærmeste Drømmeland-butik eller ringe til vores kundeservice.

Her kan du kigge nærmere på hele vores udvalg, så du kan finde en god sovesofa af høj kvalitet og samtidig få personlig rådgivning. Bagefter kan du let bestille den hjem på vores hjemmeside eller direkte i butikken.

Forlæng levetiden på din nye sovesofa

Når du køber en god sovesofa hos Drømmeland, og som passer til dig, tør vi godt garantere en sund nattesøvn.

Men det er altid en god idé at skåne det, du sover på, uanset om det er en seng eller en sovesofa – både for at forlænge produktets levetid og af hygiejniske årsager.

Skal du købe en ny sovesofa, er en rullemadras en god og nem måde, hvorpå du kan passe på din sovesofas madras, så de holder i længst mulig tid.

Den tynde rullemadras kan du let lægge på sovesofaen, når du skal i seng, og fjerne den igen, når sofaen skal klappes sammen.

Desuden er vores rullemadrasser nemme at vaske i vaskemaskinen, så du let kommer af med både sved og snavs.

Derfor er de også en god investering, hvis du eller dine gæster er allergiske over for husstøvmider og ofte har behov for at rengøre sengen, dyner og puder.

Du kan finde alle vores allergivenlige dyner og puder her, der hjælper dig med at sove sundt og behageligt hele natten.