Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengerammer 180x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Giv din seng et løft med en 180x200 sengeramme

Derfor bør din madras ligge i en sengeramme

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at sove på en god madras. Får din krop ikke korrekt støtte, går det både ud over søvnen og dit helbred. Af samme grund er det vigtigt, at du passer godt på din madras. Og det kan du blandt andet gøre med en 180x200 sengeramme.

Med rammen kommer der luftcirkulation under madrassen. Det hjælper madrassen med at ånde og slippe af med fugten, hvilket forlænger dens levetid. Samtidig sørger sengerammen for, at din madras ligger stabilt, så den ikke danser rundt i soveværelset, mens du sover.

Måske tænker du, at du ikke sveder eller har det varmt om natten. Men kroppen afgiver faktisk masser af fugt, hvilket er helt naturligt. Derfor er det vigtigt, at madrassen kan komme af med varmen. Ellers risikerer du fugtskader på dens underside.

Læs flere gode råd om, hvordan du vedligeholder din seng og får glæde af den i længere

Oplev 180x200 sengestel fra anerkendte mærker


Hos Drømmeland går vi ikke på kompromis med din søvnkvalitet. For en seng er meget mere end bare en ramme med madrasser. Du tilbringer cirka en tredjedel af dit liv på at sove, og en sund søvn stor betydning for din livskvalitet.

Derfor finder du udelukkende senge, madrasser og sengerammer af høj kvalitet hos os. For eksempel er vores 180x200 sengestel og -rammer nøje udvalgt fra anerkendte mærker som Rhythm og Tjørnbo. De byder på:

● Prisbelønnet design i et utal af farver
● Bæredygtigt og FSC-certificeret træ
● Elegante og nordiske detaljer
● Hovedgavle i træ, læder og velour

Derudover tilbyder vi prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder en identisk sengeramme med en billigere pris hos en anden forhandler, så matcher vi prisen. Det skal dog være en fast salgspris og senest 60 dage efter, du har købt sengerammen hos os.

Find en flot sengeramme til din 180x200 madras

Vil du gerne få dit soveværelse til at se mere eksklusivt ud? Men ved du ikke helt, hvad du skal gå efter? Med vores udvalg af 180x200 sengerammer er det nemt at tilføje et niveau af æstetik til dit soveværelse.

Kan du for eksempel lide en nordisk stil og møbler, der kan holde i mange år? Så er vores 180x200 sengerammer i massivt træ det oplagte valg. Det naturlige materiale bidrager til et indbydende indtryk i soveværelset og skaber rolige rammer for nattesøvnen. Se blandt andet vores udvalg fra Tjørnbo, der alle er designet og udviklet i Danmark.

I sidste ende er det dig, der bestemmer. Se alle vores sengerammer, og sammensæt din helt personlige seng efter dine individuelle behov. Fra den helt klassiske stil til den cool og moderne seng.

Tjørnbo ramme_Eg bianco

Auronde-demoseng.jpg

En sengebund optimerer din søvnkomfort


Ved flere af vores sengestel og -rammer vælger du selv, om du vil have dem leveret inklusiv en smuk gavl, og om du vil have en bestemt slags bund med eller kun rammen.

Du kan også selv vælge, om du vil købe en madras fra samme mærke, så du får leveret en komplet seng, eller om du foretrækker en helt anden type madras.

Mange af vores 180x200 sengestel- og rammer kan du nemlig kombinere med andre madrasser i samme størrelse. Det er dog ikke alle. Så vær sikker på, at din madras og rammen passer sammen.

Få praktisk opbevaring med et sengebord


Når du skal indrette dit soveværelse, skal du naturligvis have en behagelig seng og madras, som passer til dine behov. Men god opbevaringsplads spiller også en vigtig rolle for din søvnkvalitet. Er der meget rod, vil det forstyrre dine øjne og tanker.

Derfor kan du med fordel investere i et sengebord eller to til din seng. Med møblet får du ikke kun en praktisk opbevaringsløsning. Det tilføjer også et stilfuldt og æstetisk element til dit soveværelse.

Vores sortiment inkluderer blandt andet svævende og væghængte sengeborde, som ikke optager gulvplads.

Du kan også finde modeller med indbyggede skuffer og hylder, hvor du kan lægge både bog, briller og det, du ellers har brug for, ved sengen.
Sengeborde-til-bobbel.jpg