Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 180x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Oplev fordelene ved en elevationsseng 180x200

Hvad er bedre at sove i end en dobbeltseng?

Det skulle da lige være en dobbeltseng, som giver dig god ergonomisk støtte. Og netop dét har du mulighed for med vores elevationssenge på 180x200 cm.
Blandt andet kan du hæve og sænke madrassen, så dobbeltsengen bliver tilpasset dig eller din partners behov.

I en elevationsseng på 180x200 cm er der masser af plads til, at du og din partner kan sove præcis, som I foretrækker. Der er nemlig rigeligt med albuerum til jer begge – og hver jeres foretrukne soveposition.
Når du vælger en af vores elevationssenge på 180x200 cm, kan du nemt aflaste din krop og sikre dig den bedste komfort, når du ligger eller sidder i sengen.

Får du ikke den rigtige støtte fra madrassen, kan du nemt justere din liggestilling med sengens tilhørende, trådløse fjernbetjening eller med en smart app. De mange fordele ved vores elevationssenge betyder en god nats søvn for både dig og din partner.

Elevationssenge på 180x200 i stilrent design

Auping_Auronde_SEO.jpg

Er du på udkig efter en ny seng med plads til to personer? Hvis du vælger en af vores elevationssenge på 180x200 cm, kan du forvente en rummelig seng i høj kvalitet.

Vi forhandler nemlig ikke senge, vi ikke selv kan stå inde for, da vi ønsker, at alle får en god nats søvn.

Sengene kommer i stilrene designs, der med sikkerhed passer ind i ethvert soveværelse. Sengenes minimalistiske design og de afdæmpede farver i eksempelvis sorte, grå og blå nuancer bidrager til, at miljøet i soveværelset forbliver roligt og afslappet.

På den måde får du en 180x200 cm elevationsseng, der både i materialer og design bidrager til, at du får en optimal søvn hver eneste nat. Passer målene ikke, kan du se alle vores populære elevationssenge i forskellige størrelser.

Book en samtale med en sengerådgiver

Lig ikke søvnløs over valget af madras

“Jeg kan bedst lide en blød madras”. “Men jeg foretrækker en, der er hård”. “Så må en af os gå på kompromis med madrassen”. Lyder samtalen bekendt, eller har du hørt om udfordringen før? Så er du ikke den eneste, da vi alle har forskellige behov. Sådan behøver det dog ikke være med en elevationsseng, for der får du to individuelle madrasser i den samme seng.
Det vil sige, at du kan få den bedste komfort for dig – og det kan din partner også, selvom hun eller han har nogle andre behov. Derudover kan hæve-sænke mekanismen blive brugt uafhængigt af hinanden, hvilket er praktisk i flere situationer. I weekenden ønsker du måske at læse avisen eller se fjernsyn, mens du sidder i sengen, og din partner bobler videre. Her kan du indstille højden på din madras efter behov.
På den måde kan du gøre det mere behageligt at se film, læse eller lignende i sengen, ligesom du også kan sørge for optimal blodtilførsel til benene ved at hæve fodenden.