Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge i 120x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Få plads til at drømme på en 120x200 seng

Vil du gerne have en god seng, der er større end en enkeltseng? Men har du ikke plads til en dobbeltseng? Så kan vores senge på 120x200 cm være det helt rigtige valg for dig. Her får du nemlig en størrelse, der svarer til en trekvartseng, og som kan være i de fleste soveværelser.

På den måde får du plads til at brede dig samtidig med, at sengen ikke fylder hele rummet. Du kan for eksempel bruge 120x200 sengen til teenageværelset, sommerhuset eller overnattende gæster.

Skal der kunne ligge to personer i sengen, eller ønsker du bare lidt mere plads? Så har vi også gode 140x200 senge, du kan kigge på. Hos Drømmeland er du derfor aldrig langt væk fra at finde sengen, der passer til dine behov.

Find gode senge på 120x200 cm og stærke tilbud

Ofte har vi også stærke tilbud på 3/4 senge. Hvis du vil gøre et ekstra godt køb, er det derfor værd at holde øje med vores udvalg, så du får endnu mere værdi for pengene. Kig efter den rette model for dig her på siden, og test modellen i en af vores butikker, så du er sikker på, at du har valgt den helt rigtige seng for dig. Takket være vores høje kvalitet får du en ny seng, hvor du kan sove godt.

Bestem selv finansieringen af din 120x200 seng

Casablanca-ramme-elevation-enkelt_Seven Navy.jpg

 

Når du falder for en af vores 120x200 senge, er betalingen både nem og enkel. Du kan nemlig vælge at betale hele beløbet med det samme. Bagefter leverer vi sengen gratis hjem til dig, eller du henter den selv i en af vores butikker.

Du kan også prøve vores rente- og gebyrfri finansiering. Det vil sige, at du deler betalingen op i mindre bidder og til et månedligt beløb, du selv har valgt. Koster din nye seng for eksempel 30.000 kroner, kan du nøjes med at betale 499 kroner om måneden. På den måde kan du købe for mere og betale det samme.

Ved at fordele betalingen ud over flere måneder kan du også opgradere din seng med en gavl eller en ny dyne – eller måske endda vælge en seng til en endnu højere pris.

Vi har ingen gebyrer eller renter, som bliver lagt oven i betalingen. Sengen koster altså præcis det samme, uanset om du betaler det fulde beløb på én gang eller løbende. Vær dog opmærksom på, at det månedlige beløb afhænger af prisen på sengen.