Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Kontinentalsenge 150x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve

Find din næste kontinentalseng 150x200 

Er du på udkig efter en ny og flot seng, men har du ikke behov for en dobbeltseng? Så bør du overveje en af vores kontinentalsenge på 150x200 cm. 

Hos Drømmeland går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores senge. Derfor har vi nøje udvalgt vores 150x200 kontinentalsenge fra mærker, der er kendt for deres mange års erfaring inden for ergonomisk korrekt og sund søvn.

Samtidig er der mulighed for at vælge mellem flotte farver og tilkøbe en sengegavl. Med en ny kontinentalseng på 150x200 cm fra os får du derfor både kvalitet og et flot design. Gå igennem udvalget, og find den rette, der giver dig gode nætter i mange år. 

Derfor er en kontinentalseng 150x200 så god

En kontinentalseng på 150x200 cm er med mange fordele – især hvis du vælger en fra Drømmeland. Den består af nemlig af tre lag madrasser, der alle er med til at give komfort:

  • Nederst er et lag af fjedre
  • I midten får du en støttende madras
  • Øverst er der en komfortabel topmadras 

De forskellige lag understøtter både din kropsvægt og bevægelser om natten, så du får en ergonomisk korrekt sovestilling. Det er de bedste forudsætninger for at vågne veludhvilet uden ømme muskler eller led. 

En høj seng til det lille soveværelse

Fordelen ved en 150x200 kontinentalseng er ikke kun, at sengens tre lag med komfort hjælper dig med at ligge behageligt. 

De tre lag giver også kontinentalsengen sin karakteristiske højde sammenlignet med traditionelle senge. Dens højde gør sengen ideel for dig, der vil stige nemt ud om morgenen, ofte har ømme muskler og led, eller som har en skade. 

Med en størrelse på 150x200 cm får du samtidig en mellemstor trekvartseng. På den måde fylder sengen ikke så meget som en normal dobbeltseng, men du (og din partner) får stadig god plads til at sove godt. 

Find den bedste 150x200 kontinentalseng for dig

Oplever du, at det er svært at vælge den rette seng? Det forstår vi godt. For det er først, når du har ligget i sengen i flere nætter, at du faktisk ved, om den passer til dig.

Hos Drømmeland fås vores 150x200 kontinentalsenge med forskellige fastheder og komfortzoner, alt efter hvilket mærke du kigger på. Hvor hård eller blød din kontinentalseng skal være, kommer an på flere faktorer. 

Madrassen skal blandt andet passe til din foretrukne sovestilling, din vægt og opfylde  eventuelle særlige behov, såsom en dårlig ryg. En hjælp kan være, at jo mere du vejer, jo fastere skal madrassen typisk være. Din rygsøjle må hverken bue opad eller nedad. 

Ved at følge disse råd har du lettere ved at finde en kontinentalseng, hvor du har en ergonomisk sund stilling, der belaster led og muskler mindst muligt. 

Tilpas din nye seng med flot tilbehør

Skal din kontinentalseng være i en bestemt farve, med en smuk gavl eller måske nogle flotte ben i træ? Du bestemmer (stort set) selv designet hos os.

Når du klikker dig ind på vores forskellige 150x200 kontinentalsenge, har du nemlig mulighed for at tilpasse sengene i flere tekstiler og farver. Mulighederne afhænger af mærket.

Derudover har vi hos Drømmeland et stort udvalg af sengegavle og andet tilbehør, såsom sengeborde og pyntepuder. På den måde kan du give dit soveværelse et stilfuldt udtryk i en stil, du kan lide. 

Vi hjælper dig fra start til slut

Har du brug for hjælp til at vælge den bedste kontinentalseng for dig? Vores rådgivning og vejledning er aldrig langt væk. Du kan kontakte os på både chat, telefon og mail eller besøge os i en butik. Alle steder er dygtige sengerådgivere klar til at hjælpe dig.

Hos Drømmeland har du også gratis levering til kantsten i hele Danmark, undtagen ikke-brofaste øer. På den måde skal du ikke bruge tid på at hente din nye kontinentalseng eller bakse med at få den ind i bilen.

Vil du gerne undgå at bære sengen op på tredje sal eller ind i soveværelset? Så har du også mulighed for at købe indbæring til et valgfrit rum og montering – og hvis du vil af med den gamle seng, tager vi den med.

De ekstra services gør, at du stort set ikke skal løfte en finger. Tøv derfor ikke med at undersøge, om vores levering og montering af senge er muligt hos dig.