Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 120x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Fald i søvn på en eksklusiv elevationsseng 120x200

120x200 elevationssenge giver dig mange muligheder

Der er flere fordele ved at vælge en elevationsseng på 120x200 cm frem for en almindelig seng uden elevation.

Blandt andet er sengen perfekt for dig, der mangler en trekvartseng med ekstra komfort. Du kan nemlig hæve madrassen i både fodenden og hovedenden. Dermed kan du hvile og sove i netop den position, som du har brug for.

Desuden kan en trekvartseng være i næsten alle hjem – for eksempel i teenageværelset, gæsteværelset eller i den lille lejlighed. En perfekt størrelse for dig, der ikke vil sove i en enkeltmandsseng, men som heller ikke har plads til en halvandenmandsseng. 

Med den rette 120x200 elevationsseng får du altså plads til at sove optimalt samtidig med, at sengen ikke fylder hele rummet.

Madrasser med ekstra støtte

Når du skal vælge en ny seng, er det vigtigt, at madrassen støtter dig korrekt alle steder på kroppen. En god nattesøvn er afgørende for dit helbred og velvære, men det kan være svært, hvis du sover på en dårlig madras.

Heldigvis består vores 120x200 elevationssenge af nyttige egenskaber til forskellige behov. Du kan blandt andet få en elevationsseng med en:

  • Trykaflastende madras, der tilpasser sig din krop og giver god støtte
  • Springmadras, der er opbygget af flere komfortzoner med fjedre
  • Madras lavet af allergivenlige og åndbare materialer

Hvad du skal vælge, kommer selvfølgelig an på hvad du har brug for. Har du for eksempel smerter i kroppen, kan en elevationsseng med en trykaflastende madras give ekstra støtte til din ryg eller lænd.


Få flere gode tips om at sove godt i vores udvalg af madrasser. Du kan også blive rådgivet af os i en Drømmeland-butik, inden du bestiller din nye elevationsseng online.

International og dansk design i god kvalitet

Det er ikke kun god støtte og komfort, som vores 120x200 elevationssenge kan give dig. De er også designet i slidstærke materialer, så du kan få glæde af din nye seng i mange år. Hos Drømmeland ønsker vi nemlig at forhandle senge med god samvittighed. 

Alle vores senge er nøje udvalgte fra anerkendte mærker, der har mange års erfaring i at designe senge i stilfulde designs og madrasser til alle præferencer.


Du er velkommen til at booke tid hos en af vores dygtige rådgivere. De er uddannede til at finde lige præcis den seng, der passer bedst til dig. Så kan du vågne frisk og veludhvilet hver dag.

En topmadras øger din komfort

En seng med elevationsbund kan være med til at give optimal sidde- og liggeposition. Men har sengen også en god topmadras, får du endnu bedre komfort. Derfor er vores elevationssenge med en topmadras. Du kan blandt andet få en topmadras på 120x200, som er:


  • Allergivenlig, som er god for dig, der ikke vil sove med husstøvmider i sengen
  • Temperaturregulerende og i latex, som er særligt godt for dig med hedeture

Generelt er topmadrassen er med til at forbedre din søvnkvalitet, fordi den lige giver det ekstra lag af komfort. Samtidig beskytter den effektivt mod slitage, hvilket sikrer din seng en ekstra lang levetid.


Med en topmadras fra Drømmeland kan du dermed lettere holde dit sovemiljø frisk og forbedre komforten.

Ombyt fastheden indenfor 100 nætter 

Ligger du søvnløs over, at du måske køber den forkerte madras for dig? Eller fortryder du allerede dit køb? Sådan behøver det ikke være med en madras fra Drømmeland. Vi tilbyder nemlig 100 dages ombytningsret, så du kan ændre fastheden.


Ombytningsretten gælder alle vores løse madrasser med forskellige fastheder. Har du sådan en fra os, kan du indenfor 100 nætter skifte kernen i madrassen og dermed fastheden. På den måde er du sikret, at din nye madras faktisk passer til dig.


Du bestemmer selv, om du vil stå for at afmontere betrækket og omhyggeligt tage kernen ud, som du ombytter gratis i en af vores butikker. Alternativt kan du få os til at komme hjem til dig og udføre ombytningen mod betaling.


Vær opmærksom på, at du kan bruge ombytningsretten én gang pr. madras.