Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengerammer 90x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Få et sundt sovemiljø med en 90x200 sengeramme

Solide 90x200 sengestel for enhver smag


Når du skal finde en god madras, der passer til dig, skal du altid tage udgangspunkt i dine egne præferencer. Det samme gælder dine ønsker til, hvordan dit nye 90x200 sengestel skal se ud. For alle har hver deres behov og holdninger.

Derfor har vi hos Drømmeland forskellige 90x200 sengestel, som du kan tilpasse til netop din stil og præferencer. Du kan blandt andet vælge mellem:

● Sengestel i forskellige farver og materialer
● Smukt og gedigent håndværk i snedkerkvalitet
● Med eller uden gavl og et matchende natbord
● En ny madras eller beholde din nuværende
● En planbund eller en elevationsbund

Ønsker du en seng og et soveværelse med et mere naturligt look? Et sengestel lavet af massivt fyrretræ er et oplagt valg. Hos Kaagard får du blandt andet stilrenesengerammer i robust træ fremstillet i dansk snedkerkvalitet. Derudover kan du vælgetræet i forskellige farver; fra lakeret bøg til sort.

Find en madras, der passer til dig og dit sengestel


Foruden designet på rammen kan du også vælge, om du vil tilkøbe en madras, der er tilpasset din nye 90x200 sengeramme. På den måde får du leveret en komplet seng. Du kan også vælge en helt anden type madras eller genbruge den, du har nu.

Det er dog vigtigt, at du vælger en ramme, der passer til madrassen, da det ikke er sikkert, at de to faktisk er et match. Hvis du vil beholde din nuværende madras, skal du derfor sikre dig, at den kan ligge korrekt i rammen.

Derudover anbefaler vi, at sengerammen er med den rette plan- eller elevationsbund. Hvis du ofte læser i sengen, har TV i soveværelset eller har dårligt blodomløb, kan en elevationsbund være en god idé. Den gør det nemlig behageligt at sidde oprejst, ligesom du kan få løftet benene.

Du kan læse mere om, hvordan du finder den helt rigtige seng og madras her.

Indretningen af dit soveværelse er vigtigt

glad-par.jpg

Bliv rådgivet om god søvn i dag

Er du i tvivl om, hvilken sengeramme der passer bedst til dine behov? Hjælpen er lige ved hånden. Hos Drømmeland har vi dedikerede sengerådgivere, der ved stort set alt om, hvordan du finder den rigtige seng og sikrer dig en god nattesøvn.

Med vores professionelle sengerådgivere er du garanteret at få den sengeramme, bund og madras, der passer sammen og til dig. Fang os via vores chat, e-mail eller på telefon. Vil du ud og se vores sengerammer, er du også velkommen til at besøge os i en fysisk
Drømmeland-butik.

Uanset hvilken metode du vælger, vil vores rådgivere hjælpe med at træffe den helt rigtige beslutning. Bagefter kan du trygt bestille din nye sengeramme online, velvidende at du har valgt den rigtige model for dig.