Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Babydyner

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Størrelse (cm)
Sæson
Mærker

Find en god babydyne til dit barn 

Din baby sover en stor del af døgnets timer. Derfor er det vigtigt at have en ordentlig babydyne, som sikrer, at dit barn får en god søvn uden hverken at have det for varmt eller for koldt. Og sådan en kan du få hos os.
Hos Drømmeland har vi flere gode babydyner på 70x100 cm, der giver dit barn den bedste komfort hele året rundt. Alle indeholder nemlig vigtige egenskaber, der er med til at give en god nattesøvn. Du kan for eksempel finde en:

✔Økologisk babydyne: Fri for skadelige stoffer og efterbehandlet på samme skånsomme måde efter Oeko-Tex standard 100
✔Allergivenlig babydyne: Nogle af vores dyner er vævet så tæt, at husstøvmider ikke kan trænge ind, så dit barn kan sove trygt
✔Temperaturregulerende babydyne: Dynen sikrer, at din baby kan sove godt og holde en stabil, behagelig temperatur natten igennem

Kvaliteten er altså lige god som i vores udvalg af
voksendyner, så du roligt kan putte guldklumpen.
Udforsk de forskellige muligheder, og find den rette til dit barn

Hvad er den bedste babydyne for dit barn?

Vælg det rigtige fyld til din babys dyne

Det første skridt til at finde den bedste babydyne er at vælge det rigtige fyld. Det er nemlig fyldet, der afgør, hvor varm og behagelig dynen er. Markedet tilbyder både dun, uld, fiber, silke og såkaldte kapok-dyner, som alle har forskellige fordele. 

Hvad du skal vælge, kommer an på din babys behov. Det vigtigste er, at fyldet skal kunne ånde og hjælpe barnet med at regulere temperaturen.

For eksempel bør du vælge en dyne i økologisk bomuld, hvis din baby har allergi eller er særlig følsom for støv. Har din baby let ved at få det varmt, vil en temperaturregulerende babydyne hjælpe med at optage fugt og holde dynen tør.

Find en god dyne til både barnevognen og sengen

Små børn kan ikke selv regulere deres kropstemperatur, og derfor anbefaler vi, at din baby har en dyne i høj kvalitet til både varme perioder og en til hele året. Så kan du lettere hjælpe din baby med at falde i søvn og sove behageligt.

Når babyen for eksempel sover i sin barnevogn, og det er koldt, er det en god idé med en varm dyne. Når dagene bliver lunere, er det imidlertid bedst med en sval og lettere dyne – også selvom barnevognen står i skygge. Dermed bliver dit barn ikke fugtig, hvis det får det for varmt.

Hos Drømmeland kan du være sikker på at finde nogle af de bedste babydyner. Vi ønsker nemlig, at alle – store som små – sover godt. Find blandt andet babydyner med særlige egenskaber, der holder en stabil, behagelig temperatur og dermed giver en rigtig god komfort for de mindste.

Hvor længe skal mit barn bruge en babydyne?

Dozy-babydyne.jpg

Dit barn skal som regel bruge sin babydyne, indtil han eller hun er omkring 1 år. Når barnet bliver ældre, bør du skifte til en god juniordyne, der måler 100x140 cm, hvilket svarer til halvdelen af en voksendyne.

Hvornår du skal skifte, kan naturligvis variere fra barn til barn. Mange forældre fortsætter med at bruge babydynen i barnevognen, men skifter til en større dyne, når det lille barn sover i sin seng.

En babydyne måler nemlig 70x100 cm, hvilket passer godt i størrelsen til barnevognen og liften, hvor dynen ikke fylder for meget. Derimod er en juniordyne smart at bruge i sengen, hvor dit barn nemmere kan skubbe dynen væk, hvis han eller hun får det for varmt.

Sådan vedligeholder du en babydyne

Når du har fundet den rette dyne til din baby, er det vigtigt, at du sørger for at passe godt på den. Dermed bliver dynen ved med at give den optimale komfort til dit barn.

For det første bør du vaske dynen to gange årligt ved 60 grader, hvis materialet tåler det. Temperaturen dræber mikroorganismer som for eksempel støvmider. Hvis din baby har en dundyne, skal du vaske den med et særligt vaskemiddel uden enzymer, da du ellers ødelægger dunene og dermed også dynens bæreevne.

Derudover skal dynen blive helt tør igen, da fyldet ellers kan mugne. Derfor er det en god idé at sætte vaskemaskinen til at centrifugere en ekstra gang. Bagefter skal dynen i tørretumbleren med tørrebolde, hvor du løbende tager dynen ud og ryster den, så dunene ikke klumper.

Turiform-Chill-cream-1.jpg

Find sengetøj og en god pude til dit barn

Det er vigtigt med en god nats søvn, og det gælder i høj grad for spædbørn, der sover rigtig mange af døgnets timer. Derfor gælder det både om at vælge en god dyne, der holder dit barn varmt og tørt, men også om at sørge for trygge omgivelser. 
Når du har fundet den rigtige dyne, bør du derfor kigge efter noget dejligt blødt sengetøj, som dit barn kan sove godt i. Til babyer har vi blandt andet 70x100 sengetøj i satin, som er ekstra behageligt at røre ved, samtidig med at det har en smuk glans.
Du kan også få en god hovedpude til babyer og børn. Find for eksempel en blød hovedpude, der er fyldt med de fineste dun, som holder godt på varmen og er med fugtregulerende egenskaber. Det er din garanti for høj kvalitet.