Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengeben

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Mærker
Højde (cm)

Tag din seng til nye højder med sengeben

Sengeben er en lille men altid væsentlig del af din seng. Ikke alene får du en bedre højde på madrassen eller sengen – benene giver også stabilitet. På den måde skøjter sengen ikke rundt på gulvet.

Benene er samtidig med til at give luft under madrassen, hvilket sikrer, at madrassen bedre kan ånde og dermed holder længere.
Desuden vil et par stærke sengeben bidrage til at sætte et æstetisk præg på rummet og dermed gøre soveværelset mere indbydende. Og det har en stor betydning for din søvn.

Hvis du er glad for din seng både funktionelt og æstetisk, vil du nemmere kunne slappe af i dit soveværelse og dermed få en god nats søvn.Der er altså flere gode grunde til at investere i et par sengeben, hvis de ikke allerede følger med i købet af din nye seng.
Derfor kan du naturligvis finde forskellige sengeben hos os. Oplev det store udvalg, og find nye ben til sengen, så du kan tage din søvn til nye højder.

Sengeben-1.jpg

Find flotte ben til boksmadrassen og andre sengetyper

Hos Drømmeland har du gode muligheder for at få lige præcis det udseende og den højde på sengen, som du drømmer om. Vi forhandler nemlig et bredt udvalg af stabile sengeben i forskellige materialer og højder.

Sådan kan du fremhæve din seng på den måde, du ønsker. Du kan købe vores sengeben enten separat eller i forbindelse med en ny seng eller madras. Det vil sige, at hvis du ikke vil udskifte din nuværende seng, men ønsker du nogle nye sengeben, kan du sagtens købe dem hos os, uden at hele sengen skal skiftes ud.

Med et par ben til sengen kan du slappe bedre af

Et par flotte sengeben kan variere meget i udseendet, og derfor spiller din personlige stil naturligvis en stor rolle, når du skal købe et par nye sengeben. Her bør du vælge ud fra, hvad du bedst kan lide.
Derudover er det en god idé at tænke på, hvilken sengetype du har.

For eksempel er en kontinentalseng ofte høj i sig selv. Her er det bedst med nogle lave ben, så du ikke føler, du skal kravle op i sengen. Omvendt har en sengeramme eller en boksmadras ofte brug for nogle længere sengeben, fordi de ikke er særligt høje i forvejen.
Er du i tvivl om valget af dine nye ben til sengen, så kontakt os og få professionel rådgivning hos vores erfarne sengerådgivere enten i vores kundeservice eller i en Drømmeland-butik nær dig. Sammen med dig finder vi de sengeben, der passer til din smag og seng, hvad enten du mangler nogle ben til boksmadras, elevationsseng eller en helt tredje slags.