Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengerammer 160x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Forny soveværelset med en sengeramme 160x200

Har du haft den samme sengeramme i mange år, og trænger den til at blive udskiftet? Eller vil du bare gerne tilføre lidt mere personlighed til din 160x200 madras? Med den rette sengeramme fra Drømmeland er det muligt. Du kan blandt andet vælge mellem:
• Forskellige farver til det moderne og tidløse hjem
• Smukt og gedigent håndværk i snedkerkvalitet
• Flot og enkelt design med eller uden sengegavl 
Fælles for alle vores 160x200 sengerammer er de gedigne materialer og det gode håndværk, der gør sengerammerne utrolig indbydende. Dermed får du høj kvalitet for dine penge og en seng, du vil elske at falde i søvn i og vågne op til.

Find flotte sengerammer på 160x200 cm

Din seng er formentlig det mest fremtrædende møbel i dit soveværelse. Derfor har vi hos Drømmeland forskellige 160x200 sengerammer, som du kan tilpasse til dit interiør i soveværelset. 

Se for eksempel vores klassiske sengestel fra Casablanca. Mærket er kendt for at have et utal af farver og gavle, så du kan designe din seng efter din helt personlige stil.

Ønsker du en seng med et mere naturligt look? Så kan du overveje et 160x200 sengestel i massivt fyrretræ, der er et smukt og naturligt materiale. Hos danske Kaagard og Tjørnbo får du blandt andet stilrene sengerammer i træ, hvor det gode håndværk er et bærende element for produkterne.

Du kan også få en gavl med til langt de fleste af vores sengerammer, hvis du ønsker at skåne din væg for slid og misfarvning. Udforsk de forskellige stilarter, og find frem til det design, der passer til din madras og stil.

Har du den rigtige madras til din sengeramme 160x200?


Når du køber en sengeramme hos Drømmeland, er det ikke altid, at en madras medfølger. Tænk derfor over, om du vil beholde din nuværende madras eller købe en ny, som passer til. 
Det er dog vigtigt, at madras og ramme passer sammen, da det ikke er sikkert, at de to faktisk er et match. Hvis du vil beholde din nuværende madras, skal du derfor sikre dig, at den kan ligge korrekt i rammen.


Derudover kan du, alt efter mærket, tilvælge både bund og gavl til din sengeramme, som det passer dig. En ramme er nemlig kun en ramme uden støtte og komfort. Du har derfor brug for en bund, der sørger for, at madrassen giver dig den støtte, din krop har brug for.


I tvivl? Du kan altid spørge vores dedikerede sengerådgivere om hjælp. De vejleder dig i at finde den sengeramme, bund og madras, der passer sammen og til dig.

Den rigtige seng er lige om hjørnet

​​
Når du køber din
160x200 seng hos Drømmeland, betaler du ikke for levering. Vi leverer nemlig gratis til fortovskant i hele Danmark, undtagen ikke-brofaste øer, og det er som udgangspunkt vores egne chauffører, der leverer sengen.


Derudover kan du tilkøbe indbæring, montering og bortskaffelse. Det vil sige, at vi for eksempel bærer sengen ind i dit soveværelse, samler den for dig og tager den gamle seng med os. 


Således kan du snart nyde en god nattesøvn uden at have kæmpet med at få sengeramme, madras eller gavl på plads. Alt det kan vi klare for dig. Læs mere om vores levering og montering af senge her.

Kig efter sengetøj og tilbehør til dit sengestel

Når du har fundet sengestellet, der skal pryde dit soveværelse, kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg af sengetøj. Med et godt sæt sengetøj kan du sove blødt hele natten, og det er samtidig en vigtig del af soveværelsets indretning. 
Du kan både eksperimentere med friske farver og tidløse mønstre eller vælge rolige nuancer - alt efter hvad der skaber den helt rette stemning. Du finder også et udvalg af tilbehør, som sengeborde og kommoder, så du kan fuldende indretningen af dit soveværelse og få god opbevaringsplads.
Er du i det mindste tvivl om, hvad du skal vælge, er vores uddannede sengerådgivere klar til at vejlede dig ud fra dine præferencer og behov – ikke kun om sengetøj men også i at finde den rette madras og sengeramme. Dermed er du sikret personlig rådgivning, uanset om du søger vores hjælp online eller i en Drømmeland-butik.