Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Giv dine kunder og borgere den bedste søvn!

Hos Drømmeland kan du købe kvalitetssenge til en konkurrencedygtig pris – også som erhvervskunde. Vi leverer til både kommuner og erhverv såsom hoteller, plejehjem, hospitaler, kursusejendomme m.fl.

Vi leverer direkte til din virksomhed uanset om ordren er stor eller lille, og vi bærer naturligvis varerne ind og samler sengene på stedet, hvis I ønsker det. Har I gamle senge, der skal smides ud, klarer vi også det. 

Vi samarbejder med Europas førende leverandører i sengebranchen og kan derfor også levere bestillinger på specialmål og produkter, du ikke umiddelbart finder i vores butikker - spørg endelig, så skal vi straks undersøge mulighederne, så du kan få senge, madrasser og boligtekstil der passer præcist til din virksomheds behov.

Vores kunder kalder os en fremragende butik.

Vi kan desuden levere gæstesenge, dyner, hovedpuder, vandtætte beskyttelseslagner, rullemadrasser og almindelige bomuldslagner i alle størrelser og et bredt udvalg af farver.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud præcist efter din virksomheds behov. Skriv til erhverv@droemmeland.dk eller ring på 87 53 89 37 og hør om jeres muligheder.