Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Kontinentalsenge 210x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Mærker

Få god plads i en kontinentalseng 210x210 

Er du på udkig efter den ultimative seng, hvor både komfort, plads og design går op i en højere enhed? Så er en af vores kontinentalsenge på 210x210 lige noget for dig. 

Med en størrelse på 210x210 får du en king size-seng, der giver dig ekstra god plads til at boltre dig på. Det er uanset, om du er to meter høj eller sover med både partner og børn eller familiens kat.

Samtidig venter dig en højere seng end andre typer senge. Der er nemlig hele tre lag fyldt med komfort i en kontinentalseng. Nederst er et lag af fjedre, i midten får du en støttende madras, og øverst i sengen er der en komfortabel topmadras. 

De tre lag er med til, at du sover godt hele natten. 

Sov som en konge i vores 210x210 kontinentalsenge 

Hos Drømmeland har vi dedikeret os til at have gode senge i udvalget, der giver optimal støtte og komfort i mange år. Derfor er vores kontinentalsenge på 210x210 cm – og alle andre størrelser – kun fra anerkendte mærker.

For eksempel har vi udvalgte modeller fra Casablanca. Mærket er kendt for sine mange valgmuligheder – vælg mellem flere tekstiler og farver, der passer til dit soveværelse. Med fjedre og komfortzoner sørger Casablanca også for, at du sover godt.

En tredje bonus ved vores 210x210 kontinentalsenge er, at de fås med forskellige fastheder og med eller uden sengegavl, alt efter mærket du kigger på. Dermed får du ikke bare ekstra stor seng. Der venter dig også indbydende seng, der passer til netop dig. 

Hvor fast skal din 210x210 kontinentalseng være?

Selvom vores udvalg af kontinentalsenge er af høj kvalitet, er det afgørende, at du vælger med omhu. Hver enkelt person har unikke søvnbehov og præferencer. Den samme fasthed og madras passer derfor ikke alle. 

For at finde din nye kontinentalseng 210x210 skal du sikre dig, at sengens madras-fasthed passer til din foretrukne sovestilling, din vægt og opfylder særlige behov, såsom en dårlig ryg.

Hvis du besøger en af vores butikker, kan du teste fastheden ved at lægge en hånd ind under lænden, mens du ligger med ryggen på madrassen. Er der kontakt mellem madrassen og din lænd, giver madrassen ofte den korrekte støtte. 

Din rygsøjle må altså hverken bue opad eller nedad. Få flere gode tips i vores guide om, hvordan du finder den bedste madras for dig, og bestil nemt din nye seng online. 

Betal nemt af uden renter eller gebyrer

Generelt er prislejet på kontinentalsenge ofte lavere end eksempelvis vores ergonomiske elevationssenge. Har du fundet en 210x210 seng, der alligevel er over dit budget, kan du let finansiere betalingen med vores gebyr- og rentefri finansiering

Her deler du din betaling op i mindre bidder og til et månedligt beløb, du (næsten) selv har valgt. Koster din rette seng for eksempel til 30.000 kroner? Så kan du nøjes med at betale 499 kroner om måneden. 

Finansieringen er helt uden renter og gebyrer. Sengen koster altså det samme, uanset om du betaler det fulde beløb nu eller løbende. 

Levering og montering uden besvær

Der er ingen tvivl om, at en 210x210 kontinentalseng er stor og derfor også tung. Dog skal du ikke få mareridt over at skulle hente sengen selv.

Hos Drømmeland har du nemlig gratis levering til kantsten på alle senge. På den måde skal du ikke bruge tid på at hente din nye seng og tilbehøret eller bakse med at få det hele ind i bilen.

Du har også mulighed for at tilkøbe indbæring til et valgfrit rum og montering – og hvis du vil af med din nuværende seng, tager vi den gerne med for dig. De ekstra services gør, at du stort set ikke skal løfte en finger.

Læs mere om vores levering og montering af senge, og find ud af, om vores forskellige ydelser er muligt hos dig. 

Match din seng med en dobbeltdyne

Med en ny seng på 210x210 cm kan det være, at du også har brug for en stor dyne. Heldigvis har vi hos Drømmeland gode dyner i forskellige størrelser og til forskellige årstider, så du kan sove behageligt hele året.

Se for eksempel vores dobbeltdyner på 240x220 cm, der også kaldes for king size-dyner. De er oplagte for dig, der har en stor dobbeltseng, og to personer kan sagtens pakke sig godt ind, uden at den ene skal famle efter dynen.

Slut af med indbydende sengetøj i samme størrelse og et godt kuvertlagen på 210x210 cm, der passer til din topmadras på kontinentalsengen. Sammen med den rette pude er du godt på vej til at få en god søvn.