Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengetøj og lagner

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Farve
Mærker
Vægt (gr.)

Giv dig selv ekstra komfort med gode lagner

Køb flot og lækkert sengetøj

Når du køber sengetøj i Drømmeland, kan du være sikker på, at vores udvalg både er behageligt og i holdbart design. For du sover bare bedre, når sengetøjet er i en blød og lækker kvalitet. Faktisk forhandler vi ikke sengetøj, hvor vi ikke kan stå inde for kvaliteten.

Gå på opdagelse i vores fine farver og mønstre, og vælg det sæt, der passer til din stil og smag. Bagefter kan du glæde dig til at lægge dig godt til rette i sengetøj, der er med til at skabe ro og velvære for både krop og sjæl.

Hos Drømmeland går vi altid efter det bedste; både for din og miljøets skyld. Vi har derfor GOTS & OEKO-TEX® certificeret sengetøj, der betyder, at du får mindre kemi i hverdagen.

Kort sagt, certificeringerne er din garanti for, at du kan sove dejligt i høj kvalitet, der tager hensyn til både dig og miljøet. For eksempel er mange af Drømmelands sengesæt fremstillet af 100 procent økologisk bomuld.

Lagner-sengetøj-2.jpg

Find gode lagner til alle slags madrasser og senge

Når du skal købe nye lagner, er det vigtigt, at du tager stilling til dine egne behov og undersøger, hvilken type lagen der passer bedst til din seng. Hos Drømmeland kan du vælge:

● Faconlagen: Er et lagen med elastik i kanten, der passer perfekt til din madras
● Kuvert-/toplagen: Et lagen med elastik i kanten eller med faconsyede hjørner. Passer til din topmadras.
● Stræklagen: Et fleksibelt lagen med elastik hele vejen rundt i kanten. Du kan bruge stræklagnet til både din topmadras og madras.
● H-split og U-split lagen: Lagen med split/slids i midten, så madrasserne i din dobbeltseng med elevation kan justeres individuelt. Ved U-split er der en slids ved hovedet, mens H-split har slids i både hoved- og fodende.

● Almindeligt- /fladlagen uden elastik: Et helt straight lagen uden noget. Kan nemt blive lagt på alle slags madrasser og senge.
● Moltonlagen: Et fugtabsorberende lagen i frotté med elastik i kanten eller med faconsyede hjørner. Lagnet luner dig, der har det koldt, og passer til din topmadras eller madras.
● Vådliggerlagen: Et vandafvisende lagen, der bruges under dit normale lagen, for at beskytte madrassen bedst muligt. Fås både som facon- og kuvertlagen.

Med de mange valgmuligheder har du gode chancer for at finde et lagen, der passer til din seng. Dermed er forudsætningerne for en rolig og god søvn et skridt tættere på.

Fra egyptisk bomuld til blødt bomuldssatin

Sov godt uden sundhedsskadelige kemikalier

Hovedpuder5.jpg
Ønsker du, at dit sengelagen ikke bare er af god kvalitet, men at det også lever op til kravene om indhold af farlige kemikalier? Så har vi naturligvis også dét i vores udvalg.

Flere af vores lagner er nemlig OEKO-TEX® 100 certificerede. Det betyder, at de er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX® Forening har stillet. Kort sagt, certificeringen er din garanti for, at du får et såkaldt “human-økologisk lagen”, der tager hensyn til både dig og miljøet. På den måde kan du sove trygt og godt, så du er langt bedre rustet til at klare næste dags gøremål.

Et sengelagen beskytter din madras og topmadras

Et lagen er ikke kun for at give dig ekstra komfort i sengen. Det er også en vigtig investering i din sengs holdbarhed og hygiejne.

Vi mennesker afgiver nemlig en masse fugt hver nat, og med et lagen kan du beskytte madrassen mod sved, støv og slitage. Når du sover, bør det derfor altid være med et lagen på din madras eller topmadras.

Samtidig er det nemt at tage lagnet af og vaske det i din vaskemaskine frem for din eventuelle rullemadras eller betrækket til topmadrassen. På den måde kan du opretholde et sundt sovemiljø og forlænge levetiden for din seng.
Dobbeltseng-sengetøj.jpg

Find sengesæt i lige så høj kvalitet som dit lagen

Når du skal sove, er det vigtigt, at sengen er indbydende, da en behagelig indretning hjælper dig med at falde i søvn.
Derfor har vi hos Drømmeland ikke kun et bredt udvalg af lagner. Du finder også flot sengetøj, der er med til at skabe ro og velvære for dig. Udforsk de mange fine farver og mønstre og vælg det sæt, der passer til dit soveværelse.

Desuden er mange af vores sengesæt fremstillet af 100 procent økologisk bomuld. Dette sikrer, at der ikke gemmer sig uønskede kemikalier i det pude- og dynebetræk, som du er omgivet af.