Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Find din nærmeste outlet seng eller madras her

Vi sælger ofte ud af demo-senge, fejlbestillinger eller annullerede varer i vores butikker

...PÅ SENGE, MADRASSER, GAVLE M.M. 


FIND OUTLET BUTIKKER HER:

Odense • ved Rosengårdscentret
Randers • Ulrikkasvej 1
Slagelse • Japanvej 5
Vejle • Løverssysselvej 3ADette finder du i Outlet-butikkerne:

Opnå stor rabat på udstillingssenge

Vil du gerne købe din nye seng til en rigtig god pris? Hos Drømmeland har du muligheden. Vores butikker har nemlig af og til outlets med fordelagtige priser på udstillingssenge, madrasser og sengegavle til soveværelset.
Fælles for varerne er, at de enten har stået fremme i butikken eller er fejlbestilt. Der kan også være annullerede varer. Men i stedet for at kassere dem kan du købe varerne til en brøkdel af den oprindelige pris.
Faktisk kan du ofte spare helt op til 80 procent på vores udstillingsmodeller. Så find din nærmeste seng, madras eller andet møbel til soveværelset her:

Hvilke udstillingsmodeller har vi?

Livet er for kort til en dårlig seng. Når du får en god søvn, vågner du op med fornyet energi, klar til at tage fat på en ny dag. En god seng er derfor en vigtig investering i dit velbefindende.

Hos Drømmeland forstår vi dette. Derfor tilbyder vi kvalitetssenge til enhver smag og ethvert behov. Alt efter hvilken Drømmeland-butik du besøger, kan vi have følgende til outlet-pris:

  • Elevationssenge
  • Kontinentalsenge
  • Boksmadrasser
  • Plansenge
  • Sovesofaer

Desuden kan vi have ekstra stærk tilbudspris på sengegavle, topmadrasser og almindelige madrasser i forskellige størrelser. Du har derfor god mulighed for at forny dit soveværelse. Men vent ikke for længe. Udvalget varierer, og der kan hurtigt blive udsolgt.

Er du på udkig efter outlet sengetøj? Så hold øje her: Outlet på tilbehør til din seng.

Gode priser med samme høje kvalitet

Udvalget i vores outlet fejler naturligvis ikke noget. Der er ikke nogen, der har sovet i sengene, og vi sikrer os, at der ikke er fejl eller mangler. På den måde kan du få fantastisk kvalitet til en ekstra god pris.

Desuden kommer alle senge og madrasser hos Drømmeland fra førende sengemærker, hvor høj kvalitet, komfort og design er i højsædet. Du kan for eksempel finde mærkerne TEMPUR® og Dixxius, alt efter hvad outlettet byder på 

Alle mærkerne har fokus på at skabe senge med ultimativ støtte. Så selvom vores senge har været udstillet, eller madrasserne er blevet fejlbestilt, kan du stadig få mange års komfort og en god søvn.

Find din nærmeste seng som udstillingsmodel

Er du nysgerrig på, hvad vi har af udstillingsmodeller? Det eneste, du skal gøre, er at kontakte din nærmeste Drømmeland butik og spørge om udvalget. 


Generelt har vores butikker ofte nogle enkelte outlet-varer på lager. Dog har vi tre butikker, som har ekstra meget plads og derfor kan have et større udvalg. Se butikkernes adresse og åbningstider her:I alle butikker bliver du mødt af eksperter i søvn. De sørger for, at du altid bliver vejledt godt og sikkert hen mod en god nats søvn. Dermed får du den kvalitetsrådgivning, du skal bruge, når du skal finde en ny seng eller madras.

Sådan vælger du den rigtige seng

At finde den rigtige seng i Drømmelands outlet afhænger af dine. Sover du for eksempel bedst på en blød madras? Hvilken type seng drømmer du om? Og skal det være en enkeltseng, dobbeltseng eller noget midt imellem? Når du har fastlagt dine præferencer, kan du lettere navigere gennem udvalget af udstillingssenge og fejlbestillinger. 

I hver outlet-butik vil vores erfarne sengerådgivere også vejlede dig. De giver dig de bedste forudsætninger for at finde den næste seng, der passer lige til dine behov – og dit budget. <One Column Text Block>

 

Betal en fast lav pris hver måned

Du behøver ikke betale hele beløbet for din seng med det samme. Du kan også betale din nye seng over en løbende periode – helt uden renter og gebyrer. Vi tilbyder nemlig gratis finansiering, hvor du betaler et fast beløb hver måned. 

På den måde kan du købe for mere og betale det samme. Følg blot en række simple steps, og få svar på, om du er godkendt til vores finansiering.