Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Topmadras i 90x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Mærker

Sov på en topmadras 90x200, der passer til dig

Med en af vores behagelige 90x200 topmadrasser har du gode forudsætninger for at få en bedre søvn. Alle topmadrasser i udvalget er nemlig designet til at give et ekstra lag af komfort. På den måde kan du ligge i den bedst mulige soveposition for dig, så du får en
sund søvn og vågner veludhvilet op.

Vi har samtidig sørget for at vælge topmadrasser, der opfylder forskellige behov. Det giver dig mulighed for at finde topmadrassen, som giver lige præcis dig bedre nætter i mange år. Du kan for eksempel få en topmadras, som er:

  • Enten blød, medium eller fast, så du kan få den variant, som du ligger bedst på
  • Ventilerende og temperaturregulerende, så du ikke har det for varmt eller for koldt
  • Med trykaflastende skum eller latex, der støtter og former sig efter din krop

De mange fordele er alle med til at skabe en god nattesøvn, hvilket giver dig energi og overskud til dagen. Er du på udkig efter en god topmadras i 90x200 cm – eller en anden størrelse – er din søvn derfor i sikre hænder hos os.
Happy-in-bed.jpg

Fald lettere til ro i en ny 90x200 topmadras

Lad os hjælpe dig med at finde din rigtige topmadras 90x200

Er du i tvivl, om hvilken topmadras i 90x200 cm du skal vælge? Det vigtigste kriterium er, at den opfylder de behov, du har. For eksempel er en ventilerende topmadras en god løsning, hvis du har let ved at få det varmt, når du sover. De åndbare evner hjælper nemlig med at lede den overskydende kropsvarme væk og holde en stabil temperatur.

Du kan også booke en professionel sengerådgiver i vores butikker, eller kontakte vores online kundeservice. Uanset om du foretrækker at møde os fysisk, over telefonen eller via vores online-chat, har vi altid stor erfaring i senge, og hvordan man sover sundt. Ekspertisen betyder, at vi står klar til at hjælpe dig med at skabe de bedste forudsætninger for at få den helt rigtige topmadras til dig og din seng.

sengelinned-efterår.jpg