Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 90x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Opgradér din søvn med en elevationsseng 90x200

Vores senge giver dig god komfort i mange år

Din søvnkvalitet er vigtig for os. I gennemsnit bruger du nemlig mellem 49 og 63 timer i sengen hver uge. En god seng og madras har derfor stor betydning for, at du får en sund nattesøvn.

Derfor kan du vælge mellem flere forskellige madrasser i størrelsen 90x200, der støtter din krop korrekt. Find blandt andet:

Derudover har madrasserne forskellige fastheder, som du selv vælger. Fra blød til ekstra fast. På den måde kan du slappe af i en seng, der passer til din krop samt din foretrukne hvile- og soveposition.

Ved du ikke, hvilken madras eller fasthed der passer til dig? Find ud af hvordan i vores udvalg af madrasser, hvor du får gode råd om at sove godt.

Tempur-madras.jpg

Hvorfor vælge en 90x200 elevationsseng?

Kig efter billige elevationssenge på 90x200 cm

En ny elevationsseng er måske en stor investering. Og det kan holde dig fra at købe den. Heldigvis kan du få den helt rette elevationsseng uden at gå på kompromis med behov eller pengepung.

Hos Drømmeland har vi nemlig ofte tilbud på senge, så du kan gøre en ekstra god handel. Selv hvis du har fundet din drømmeseng, som ikke er på tilbud, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har nemlig også gebyr- og rentefri finansiering.

Det vil sige, at du deler betalingen op i mindre bidder og til et månedligt beløb, du (næsten) selv vælger. Betalingen er fri for renter og gebyrer. Fordelen for dig er, at du kan købe for mere og betale det samme. Dit månedlige beløb afhænger dog af prisen på sengen.

Du kan læse mere om vores gebyr- og rentefri finansiering her, hvor vi også vejleder dig i, hvordan betalingen fungerer.
glad-par-2.jpg

Nøjagtig samme formidable liggekomfort

Noa-til-bobbel.jpg
Når du køber din nye elevationsseng hos os, får du den samme gode kvalitet, uanset om den er på tilbud eller til fuld pris. Det samme gælder de forskellige størrelser. Alle vores modeller kommer fra førende sengemærker, hvor fokus er at give dig den bedste søvn.

Se blandt andet vores udvalg fra Casablanca, hvis alle madrasser er med to lag fjedre i dybden og fem komfortzoner. Dermed får din krop en optimal trykaflastning der, hvor din krop har mest brug for det.

Et andet anbefalelsesværdigt sengemærke er MasterBed. Her har du mulighed for at få en skøn elevationsseng med støttende fjedre og en kraftig, støjsvag motor. Et godt valg til dig, som ønsker en seng med god komfort, men til en overkommelig pris.

Vælg mellem forskellige farver, stilarter og fasthed, alt efter hvad der passer dig og din smag bedst. Har du brug for hjælp? Book en af vores dygtige sengerådgivere her, eller ring til vores online rådgivning.