Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengerammer 140x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Køb flot sengestel og sengeramme 140x200

Med den rigtige sengeramme fra Drømmeland har du gode rammer for din 140x200 madras og dermed en sund søvn. Vores udvalg giver dig nemlig mulighed for at lægge madrassen i en flot ramme, der passer til lige præcis den stil, du ønsker, og som samtidig er funktionel.
Der er noget for enhver smag i udvalget – fra den klassiske sengeramme i massivt træ til et sengestel med sengebord. Og hvis du er ude efter en sengeramme med sengegavl, så har vi også det. Dermed kan du skabe en komplet sengeløsning i en stil, der matcher dig.
Det eneste, du skal tage stilling til, er budgettet, og om sengerammen passer til din madras.  I mellemtiden sørger vi for at have et bredt udvalg af sengerammer fra nogle af de bedste sengebrands, der kombinerer holdbar funktionalitet med et stilrent look.

Find din nye sengeramme i 140x200 cm

Gå efter et 140x200 sengestel, der matcher madrassen

Auping-match.jpg

Hos Drømmeland beslutter du selv, om du ønsker at købe din nye sengeramme med eller uden en ny madras. På den måde behøver du ikke føle dig tvunget til at vælge en ny madras.

Det er dog vigtigt, at du vælger en ramme, der passer til madrassen, da det ikke er sikkert, at de to faktisk passer sammen. Du kan altså ikke nødvendigvis bruge din nuværende madras til en af vores sengerammer.

Du kan blandt andet gå efter en moderne sengeramme i naturmaterialer, som også har en sengegavl og sengebord. Derudover har vi et udvalg af tilbehør, såsom sengelommer og natlamper, der kan gøre din sengeramme endnu mere funktionel. Så kan du fuldende indretningen af dit soveværelse.

Vi rådgiver dig både online og i butik

Hvis du er usikker på, hvad der kan lade sig gøre, er hjælpen ikke langt væk. Hos Drømmeland har vi professionelt uddannede sengerådgivere, der ved, hvordan man får en god søvn og sikrer sig alle de rigtige mål til soveværelset. 

Dermed er du sikker på, at du får præcis den sengeramme, den bund og den madras der passer sammen - og til dig. 

Kig forbi en af vores Drømmeland-butikker, hvor du kan blive vejledt, eller få rådgivning online via chatten eller på telefon. Bagefter kan du bestille dit 140x200 sengestel velvidende om, at du har valgt den helt rigtige model for dig.

Tempur-pude-2.jpg