Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Vådliggerlagen

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Størrelse (cm)
Mærker

Vådliggerlagen

Vådliggerlagner i diverse størrelser


Her i webshoppen kan du købe diskrete vådliggerlagner i de gængse standardstørrelser:
90 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
Vi har desuden vådliggerlagner med ekstra længde:
180 x 210 cm
210 x 210 cm

Du finder de tilgængelige størrelser under de forskellige vådliggerlagner her på hjemmesiden. Har du ønsker til specialmål, kan du kontakte din nærmeste butik eller vores kundeservice på info@droemmeland.dk.
glade-ældre-mennesker.jpg

Vådliggerlagen - den diskrete løsning
Med et vådliggerlagen får du en diskret løsning her og nu. Se vores udvalg, hvis dit barn eller du selv har problemer med inkontinens, har gennemgået en operation eller står over for andre udfordringer, hvor der er behov for ekstra beskyttelse af madrassen nedenunder. Hos børn er behovet for et vådliggerlagen meget normalt. Halvdelen af de mindste børn har mindst en våd nat om ugen, når de har smidt bleen. Og 10 til 20 procent af børn i indskolingsalderen har stadig behov for vådliggerlagner.

Hvordan fungerer et vådliggerlagen?
Et vådliggerlagen har en coating af polyuretan, der giver beskyttelse hele natten. Det er ikke helt så komfortabelt som at sove på et almindeligt lagen, hvilket skyldes, at de vandtætte egenskaber desværre mindsker lagnets åndbarhed. Dog kan du få vådliggerlagner, der er langt mere behagelige end tidligere modeller med en gummibelægning på bagsiden.

2500x1400-vask-dyne-og-pude.jpg

Vask af vådliggerlagenDu bør vaske dit vådliggerlagen ved minimum 80 grader, hvis det har været i kontakt med urin. Kun ved høje temperaturer kan du være helt sikker på, at alle bakterier er slået ihjel. Vores vådliggerlagner tåler vask op til 90 grader, så du roligt kan skrue godt op for temperaturen i vaskemaskinen, uden at lagnet tager skade eller bliver slidt.