Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Opbevaringssenge

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Størrelse (cm)
Mærker
Farve

Senge med opbevaring – Udnyt pladsen

I et lille hjem kan det være svært at få plads til alt. Tøj, håndklæder, lagner og lignende genstande kan let optage meget plads. Ligger de uorganiseret, kan rummet hurtigt se rodet ud, hvilket kan dræne dig for energi. 

Derfor er smart indretning vigtigt, og her er en seng med opbevaring en god løsning. Især hvis du vælger en fra Drømmeland, for med den kan du udnytte pladsen under sengen. På den måde får du flere muligheder for at gøre dit hjem mere overskueligt.

Se vores forskellige senge i pæne designs her på siden, og find den rette til dine behov. Med vores udvalg slipper du for at skulle finde plads til det nye sengebetræk eller en ekstra dyne i et allerede overfyldt skab.

Find en elegant seng med opbevaring 


Måske tænker du, at en seng med indbygget opbevaring ikke passer ind i et stilfuldt soveværelse. Men det er ikke altid tilfældet. Hos Drømmeland har vi flere varianter af senge, hvor et flot udseende og ekstra opbevaringsplads er tænkt ind i designet.

Se for eksempel udvalget fra Urban. Her får du funktionelle og komfortable senge, hvor du kan opbevare dyner, puder og sengetøj. Samtidig får du god støtte takket være madrassens komfortzoner. Det nordiske design giver dig et smukt møbel til den moderne stil.

Hos danske TEMPUR® finder du også forskellige opbevaringssenge i en indbydende stil. Gå for eksempel efter en af deres plansenge med sengegavl. Gavlen giver en pæn afslutning på sengen og bidrager til et hyggeligt soveværelse.

Uanset hvilke af vores senge med opbevaring du vælger, kan de hjælpe dig med at opbevare tøj, sengebetræk, sko og meget andet. Dermed får du den ekstra plads, du mangler. 

Nemme og komfortable at løfte


For alle vores senge med opbevaring gælder det, at du nemt kan løfte sengebund og madras op og sænke den igen. På den måde kan du lægge dine ting ned i det underliggende rum.. 

Nogle af sengene er også med høj gasfjederstyrke, der hjælper med at skubbe madrassen op, når du skal have fat i dine ting. Du behøver altså ikke være bekymret for, at det bliver svært at få fat i dit tøj, den ekstra dyne eller håndklæderne under sengen.

Faktisk skal du ikke engang løfte din nye seng fra butikken til varevognen eller traileren. Hos Drømmeland får du gratis levering på alle senge. Du har også mulighed for at få båret sengen hen til det ønskede rum.

Ingen kompromis med komforten

Når du vælger en seng med opbevaring hos Drømmeland, går du ikke på kompromis med søvnkvaliteten. Sengene kommer med en eller to gode madrasser, der sikrer dig optimal støtte og komfort.


Du bruger nemlig i gennemsnit mellem 49 og 63 timer i sengen hver uge. En god seng har derfor stor betydning for, at du får en sund nattesøvn. Vi går derfor ikke på kompromis med komforten, når du leder efter en seng med opbevaring.


I vores udvalg kan du opleve komfortzoner og materialer til forskellige behov. Du kan tilmed finde dobbeltsenge med opbevaring og hver deres fasthed. Hvis du har brug for en blødere eller hårdere madras end din partner, kan I altså begge stadig sove godt.


Alt i alt får du en løsning, der ikke kun organiserer soveværelset. Den sikrer også en behagelig søvn.

Betal i mindre bidder uden renter

Har du fundet sengen, som du vil elske at falde i søvn og vågne op i? Men er den ikke i et prisleje, der passer til dit budget? Du kan heldigvis let finansiere betalingen med vores gebyr- og rentefri finansiering. 


Finansieringen fungerer ved, at vi deler din betaling op i mindre bidder og til et månedligt beløb, du (næsten) selv har valgt. Det er helt uden renter og gebyrer. Sengen koster altså det samme, uanset om du betaler det fulde beløb nu eller løbende. 


Står din nye seng for eksempel til 30.000 kroner? Så kan du nøjes med at betale 499 kroner om måneden. Den lave pris betyder, at du måske har mulighed for at købe tilbehør til sengen – for eksempel en flot sengegavl eller en ny dyne.


Læs mere om vores gebyr- og rentefri finansiering, og følg de nemme trin i vejledningen.

Find flere smarte opbevaringsløsninger

Ønsker du ikke at investere i en helt ny seng for at få mere opbevaring? Så har vi mange alternativer, hvorpå du kan udnytte pladsen i soveværelset. 

Du kan for eksempel købe sengeskuffer, også kendt som bedrollers. Dem triller du blot ind og ud under din nuværende seng. Du kan eventuelt skifte sengebenene ud med et nogle højere. Så er du sikker på, at skufferne nemt kan rulle ind og ud.

Har du plads, kan du også placere en stilfuld bænk med opbevaring. Her kan du løfte sædet og nemt komme til det, du opbevarer i bænken. På den måde får du et multifunktionelt møbel til opbevaring og til at sidde, når du klæder dig af og på.

Se også vores mange kommoder, garderobeskabe og sengeborde. Kort sagt, hos Drømmeland kan du let opgradere dit soveværelse, uanset om du bor småt eller stort.