Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Topmadras i 90x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Mærker

Find din rette topmadras 90x210

Se frem til at sove godt og sundt

En ny topmadras fra Drømmeland bidrager ikke kun til, at du får en god nattesøvn. Den hjælper også med at give sengen en længere levetid, og at du får et sundt sovemiljø. Når vi sover, kan vi nemlig ikke undgå at svede, og det bidrager til slitage på sengen.

Derfor er det næsten obligatorisk at finde en god topmadras, da den absorberer fugten. Den fungerer altså som et beskyttende lag mod fugt og bakterier, så du fastholder en god hygiejne i sengen, og beskytter den underliggende madras.

Desuden er flere af vores 90x210 topmadrasser lavet af latex eller er med OEKO-Tex 100 betræk. Det vil sige, at du sover på et åndbart naturprodukt, hvor husstøvmider og bakterier har svært ved at overleve, og at topmadrassen er fri for kemiske stoffer, der er skadelige for helbredet.

Når du vælger en 90x210 topmadras fra os, kan du altså trygt optimere din søvn og seng.
Svane-madras.jpg

Vi leverer din topmadras 90x210 gratis hjem til dig

Uanset om du køber din topmadras her på hjemmesiden eller i en af vores fysiske butikker, så kan du få den gratis leveret til din adresse.

Hos Drømmeland har vi nemlig fri fragt på køb over 1.000 kroner, og vi leverer derfor topmadrassen til din kantsten i Jylland og alle brofaste øer i Danmark, uden at du skal betale for leveringen.

Vi har naturligvis et stort udvalg af 90x210 senge, som du heller ikke skal betale fragt for. Hos Drømmeland har vi gratis levering på alle senge, og hvis du gerne vil have din nye seng båret ind, kan vi også klare dén opgave.

Du kan læse mere om vilkår og betingelser for vores services her.

svane-mand.jpg