Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 140x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Elevationsseng 140x200: Løft din søvn til nye højder

En seng, du vil elske at sove i og vågne op til

Hos Drømmeland forstår vi vigtigheden af en god nattesøvn og den positive indflydelse, sengen har på dit velvære. For når du sover godt, styrker du både din krop og dit sind.

Derfor har vi mange elevationssenge på blandt andet 140x200 cm, der kan forvandle din søvnoplevelse til ren luksus. Med vores modeller har du mulighed for at:

  • Vælge mellem forskellige topmadrasser
  • Tilvælge en flot gavl til din seng
  • Vælge mellem senge i et utal af farver

De mange fordele giver dig en forbløffende 140x200 elevationsseng med god støtte hele natten og i et udseende, du kan lide. Du gør derfor en god investering, der holder i mange år.
glad-par.jpg

Find 140x200 elevationssenge til ethvert behov

Hvilken madras skal din elevationsseng have?

Madrassen er fundamentet til en god nats søvn og dermed din livskvalitet. Når du skal vælge en ny elevationsseng, er det derfor afgørende, at du får den helt rigtige madras, der passer til netop dine behov.

Start med at vælge fasthed på madrassen. Det vil sige, hvor blød eller hård din elevationsseng er, så din krop kan hvile korrekt og undgå ubehag. En godtommelfingerregel er at tage udgangspunkt i din vægt:

  • Vejer du under 75 kg: Blød
  • Vejer du 75-95 kg: Fast
  • Vejer du over 95 kg: Ekstra fast
Alle kroppe er forskellige, og du skal altid vælge ud fra, hvad der er bedst for dig. Prøv de forskellige fastheder i en af vores butikker, hvor du også får professionel vejledning. Det vigtigste er, at din rygsøjle ligger lige, og at du belaster led og muskler mindst muligt.

Alle kroppe er forskellige, og du skal altid vælge ud fra, hvad der er bedst for dig. Prøv de forskellige fastheder i en af vores butikker, hvor du også får professionel vejledning. Det vigtigste er, at din rygsøjle ligger lige, og at du belaster led og muskler mindst muligt.

Få en madras tilpasset dig og din krop

Top din elevationsseng med en topmadras


Hos Drømmeland har vi topmadrasser lavet specifikt til 140x200 elevationssenge. Som det øverste lag er de med til at give et ekstra lag af velbehag.

Samtidig bliver din seng ikke udsat for nær så meget slitage. Når du sover, udgiver din krop nemlig fugt, og som det øverste lag hjælper topmadrasser med at holde en god hygiejne. Derfor følger der stort set altid en valgfri topmadras til sengen.

Find en seng i udvalget, og inde på produktsiden vælger du den topmadras, der opfylder dine præferencer. Hos os er der alt fra støttende og ventilerende modeller til standard topmadrasser i skum.

Mød pålidelige mærker og professionel vejledning


Hos Drømmeland har vi nøje udvalgt vores elevationssenge og madrasser, så du kan være sikker på at sove godt mange år ude i fremtiden. Alle kommer nemlig fra erfarne brands såsom TEMPUR, Casablanca og MasterBed.

Du er velkommen til at booke tid hos en af vores dygtige rådgivere. De er uddannede til at finde lige præcis den seng, der passer bedst til dig. Så kan du vågne frisk og veludhvilet hver dag.

Når du ved, hvilken 140x200 elevationsseng du skal vælge, bestiller du den nemt online. Vi leverer den bagefter gratis hjem til dig, og vi tager gerne din gamle seng med. Du kan læse mere om vores levering og services her.