Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

100 nætters ombytningsret

Du har 100 nætter til at prøve din madras

Vi vil gerne have alle vores kunder sover godt. Derfor tilbyder vi ekstraordinært 100 dages ombytningsret på alle løse madrasser der findes i flere fastheder.
Med ombytningsret mener vi, at du kan skifte kernen og dermed fastheden i din madras èen gang. På den måde er du sikret, at den seng du køber enten hos os online eller i vores butikker, også passer dig når du sover.
Ombytningsretten gælder ikke demosenge og senge solgt i vores outlet.

Hvordan gør jeg brug af ombytningsretten?

Gratis ombytning i butik (0,-):
  • Afmontér betrækket på din madras ved at lyne dette af og blidt trække madraskernen ud (returnér kun selve madraskernen). Vær forsigtig med ikke at nive madrassen, da dette kan skade skummet på madraskernen.
  • Returneringen til butikken skal ske forsvarligt indpakket og der må ikke være tegn på slid
Vi ombytter hjemme hos dig (549,-)
Du kan vælge at vi kommer hjem til dig og klarer det hele for dig – afmonterer betrækket, tager kernen ud og indsætter en ny kerne. Denne service koster 549,-

Brug af ombytningsretten er kun muligt én gang pr. ordre
Uanset hvilken ombytningsform du ønsker, skal du altid ringe til den Drømmeland butik du har købt din seng i og tale med dem først, da vi først skal bestille den korrekte kerne hjem til dig før end et bytte kan ske.
Vi anbefaler altid at du kommer ned i en af vores butikker, og prøver den fasthed du påtænker at bytte til inden du tager beslutningen.
De 100 dage starter fra den dag, sengen leveres til dig.

Er du i tvivl om processen, er du velkommen til at kontakte din nærmeste Drømmeland.
De gode drømme startede i 1975 Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 100 nætters ombytningsret 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og Karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid