Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Skabs- og gæstesenge

Brug for ekstra soveplads?

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Type

Forkæl dine gæster med en skabs- eller gæsteseng

Det er de færreste hjem, der har plads til en ekstra seng.

Har du ikke et decideret gæsteværelse, behøver du dog ikke lade dine overnattende gæster tage til takke med en luftmadras eller en lidt for kort sofa

Med en kvalitetsgæsteseng fra Drømmeland får dine gæster de bedste forudsætninger for at sove komfortabelt og vågne veludhvilede op.

Vi forhandler udelukkende skabs- og gæstesenge fra kvalitetsbevidste mærker og i forskellige prisklasser. Det betyder, at dine gæster kan få en ganske fin liggekomfort.

Samtidig er designet i vores udvalg simpelt, så du kan finde skabs- og gæstesenge, der passer ind i dit hjem. Du får altså en pladsbesparende løsning.

Vi garanterer, at materialerne er i orden

Når det kommer til at finde den bedste gæsteseng til mange behov, er du sikret kvalitetsrådgivning og professionel vejledning hos os. Sund søvn er en af vores kernekompetencer.

Derfor er vores kundeservice og de rådgivere, du møder i vores butikker, uddannet til at finde lige præcis den gæsteseng, der passer bedst til dine gæsters behov.

Vi står 100 procent inde for kvaliteten af hver eneste model.

For en seng er ikke bare en seng – du bruger omkring en tredjedel af dit liv på at sove, og derfor er det vigtigt med en komfortabel madras, der giver dine gæster lyst til at overnatte igen. Det er nemlig den rigtige seng, der giver den bedste søvn.

En seng med komfort lige i skabet

Er pladsen trang til en overnattende gæst? Måske bor du i en lille lejlighed, mangler en god gæsteseng til sommerhuset eller har en stor familie?

Uanset hvor og hvem du vil finde en ekstra soveplads til, så har vi hos Drømmeland kvalitetsgæstesenge og -skabssenge i flere forskellige størrelser.

Du kan blandt andet vælge en komfortabel skabsseng, der kombinerer godt håndværk med moderne design. Her får du et skab med en indbygget seng, hvor du blot skal klappe sengen ud i fuld længde – så er den klar til brug.

Når du ikke længere skal anvende sovepladsen, kan du let gemme sengen væk i det stilrene skab.

Fordelen ved alle vores skabssenge er, at du får høj kvalitet og en pladsbesparende sengeløsning, som samtidig er god at ligge i.

Og med mulighed for indbygget rum til sengetøj er vores skabssenge ideelle til gæsteværelset. På den måde udnytter du kvadratmeterne bedst muligt.

Få ekstra gulvplads med en sammenklappelig gæsteseng  

Det er ikke kun vores smukke skabssenge, der giver dine gæster en ganske fin søvn. Vores sammenklappelige gæstesenge lever i den grad også op til kvaliteten.

Her får du nemlig en komfortabel, tyk madras oven på et stel med fjedre, der hjælper med at give kroppen en god støtte.

Desuden har en sammenklappelig seng ofte monterede hjul, så du let kan flytte den frem og tilbage – hvad enten det er i soveværelset, i stuen eller på børneværelset, du skal bruge den.

Når sengen er foldet sammen og pakket af vejen, har du mere gulvplads til at lave strækøvelser, hygge med hobbyaktiviteter eller lege med børnene.

Dermed kan du udnytte kvadratmeterne på en bedre måde og samtidig forkæle gæsterne med en ordentlig madras.

Find også sovesofaer med højt komfortniveau

Har vi ikke en gæsteseng eller skabsseng i din smag? Du kan med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af gode sovesofaer med mulighed for opbevaring af dyne og pude – den ideelle løsning til dig med knap så meget plads.

Om dagen fungerer sovesofaen som et skønt møbel til at sidde og slappe af i. Om aftenen kan du nemt forvandle de til en komfortabel seng. På den måde kan du hurtigt få redt op til venner og familie, der i sidste øjeblik vælger at blive sovende natten over.
Vi har naturligvis sørget for en topgod kvalitet – både om dagen og om natten. Hermed adskiller de sig fra mange sovesofaer ved at give dig det bedste fra begge verdener: en god siddeplads såvel som en sund nattesøvn.


Hovden-scandic-hjørne-miljø.jpg