Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Temperaturregulerende dyner

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Størrelse (cm)
Sæson
Mærker

Fald til ro med en temperaturregulerende dyne

Får du det hurtigt for varmt eller køligt om natten? Så er det måske fordi, din dyne ikke tilpasser sig din kropstemperatur, hvilket går ud over din gode nattesøvn.
En løsning på de alt for forstyrrende nætter kan være at skifte din normale dyne ud med en temperaturregulerende dyne fra Drømmeland. Den har nemlig nogle særlige egenskaber, der er med at holde en optimal og stabil temperatur hele natten, så du får den bedste søvnkomfort.
Gå på opdagelse i vores udvalg af temperaturregulerende dyner til både sommer-, vinter- og helårsbrug. Med den rette dyne er du sikker på at holde en behagelig temperatur, uanset årstid.
Vi står naturligvis klar til at svare på spørgsmål omkring vores temperaturregulerende produkter, hvis du vil vide mere eller blive vejledt. 

Med en lun og kølende dyne kan du slappe af

Der er mange fordele ved en behagelig dyne med temperaturregulerende egenskaber fra Drømmeland. 

Blandt andet kan dynen køle, når du har det varmt, og varme, når du fryser om natten. Det gør den ved at optage overskydende kropsvarme, og når temperaturen falder, afgives den optagne varme igen. 

Ved at lede fugten væk fra din krop er vores regulerende dyner også med til at skabe et sundt sovemiljø. Og det er vigtigt for den gode søvn. Du opholder dig nemlig i gennemsnit syv-otte timer i soveværelset hvert eneste døgn, og det skaber store mængder fugtig luft. 

Derfor er det vigtigt med en dyne, der har god åndbarhed og et soveværelse med en jævn temperatur. For dig betyder det en god søvn både sommer og vinter.

Med en regulerende dyne fra Drømmeland har du altså lettere ved at falde i søvn og ved at få en uforstyrret nattero. Du kan også læse vores gode råd om, hvordan du får en køligere seng, så du svæver hurtigere mod drømmeland.

Find en kølig eller lun dyne fra gode mærker

Leder du efter en ny dyne, der ikke bare er temperaturregulerende – den skal også være af høj kvalitet? Så går du ikke skuffet herfra. Hos Drømmeland har vi nøje udvalgt vores dyner fra sengebrands, hvor høj kvalitet og gode egenskaber går hånd i hånd.

Prøv for eksempel vores udvalg af CLIMA-dyner fra Dan Bedding, der laver nogle af de bedste dyner og puder, der kan holde dig tilpas varm eller kølig hele natten. Deres dyner byder på naturlige fibre uden kunstig kemi, som er i stand til at bevare en komfortabel og konstant temperatur hele natten. Dermed føler dig godt tilpas, hvad enten det er en varm sommernat eller en kølig vinternat.

Derudover finder du mærket Temprakon®, hvor du også får høj kvalitet og rumteknologi. Hemmeligheden bag deres dyner er, at de indeholder små mikrokapsler, der har en særlig evne til at optage og frigive varme. Samtidig fremstiller de også puder, som er oplagte til dig, der gerne vil undgå at få det for varmt ved hovedet og ønsker individuel støtte.

Hos Drømmeland kan du altså forvente regulerende dyner og puder, der skaber de optimale betingelser for et tempereret og sundt sovemiljø i mange år.

Hvorfor sveder man om natten?

Sådan kan du forbedre dit sovemiljø


Du ved nu, at den rette dyne og pude kan tilpasse sig temperaturen, så kroppen kan slappe bedre af. For dig betyder det, at du kan føle dig mere frisk og udhvilet næste dag. 

Men har du også tænkt på, at mange af vores madrasser og sengetøj også har de samme regulerende evner?

For eksempel har vi åndbare latexmadrasser, som lader fugt og varme blive ledt væk fra kroppen. Det gør, at du kan køle ned på selv en varm sommernat, uden behov for at smide dynen af, som ofte giver forstyrrende nætter. Derudover kan du indhylle kroppen i sengetøj lavet af bomuldssatin, der giver en silkeagtig følelse mod huden.

Vil du give dig selv de bedste søvnbetingelser, har du altså mange muligheder hos Drømmeland. Dermed er hygiejnen er i top, og du sover bedre.

pyntepuder-2.jpg

Elevation-enkelt.jpg


Pas godt på din seng med en rullemadras


Selvom du har en kølende dyne, er det stadig helt normalt at svede hver nat, da det er kroppens måde at holde dig varm og tør på. Desværre vil sveden sive ned i din seng, så den bliver slidt før tid, da sved langsomt nedbryder polstringen i madrassen eller topmadrassen.

Vi anbefaler derfor, at du lægger en rullemadras øverst, som skåner madrassen. Den absorberer nemlig fugten fra din krop, og så kan du nemt gøre den ren ved at vaske den i vaskemaskinen. Det gør, at støvmider og bakterier har sværere ved at bo i selve sengen, ligesom din madras eller topmadras er bedre beskyttet mod slitage, fugt og støv.

Læs også vores mange artikler om at vedligeholde din seng bedst muligt. Så får du et sovemiljø med en god hygiejne og er dermed sikret de bedste forhold for en sund søvn.