Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Pyntepude

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve

Find flotte pyntepuder til sengen

Få en pyntepude med god fylde og i din stil


Hos Drømmeland vil vi gerne hjælpe dig med at finde din personlige stil til soveværelset. For soveværelser, hvor der er tænkt over indretning og design, gør dig både mere afslappet og udhvilet. Derfor kan du finde puder i flotte farver hos os.

Se for eksempel vores fine puder i et nordisk design, der skaber en afslappende atmosfære i soveværelset. Du kan også vælge puder i bomuld, hvor farverne passer til de fleste indretninger og rum.

Begge valg inkluderer både pude og betræk i prisen, så du kan opnå den ønskede atmosfære uden besvær. De indeholder også fjer, som er med til at give en god fylde, der gør, at puderne ikke falder så let sammen.

Brug dem til sengen, til lænestolen og hvor du ellers synes, at du trænger til nogle flotte puder, der både pynter og behagelige at læne sig op ad.

Sådan skaber du en hyggelig atmosfære med puder


Vil du gerne forny indretningen i dit soveværelse med nye puder? Men er du usikker på, hvilke du skal vælge? Stil, størrelse, form, antal og farver er de vigtigste elementer, du skal have styr på.

Elsker du for eksempel en lidt eksklusiv hotelstil i soveværelset? Så vil fine puder i afdæmpede farver som blå, grå eller hvid være en god idé. Ved at bruge de samme nuancer får du et gennemført og samtidigt roligt udtryk.

Du kan også skabe dit eget unikke look ved at blande forskellige farver og mønstre, der matcher dine personlige præferencer. Gå efter både små og store puder, da de forskellige størrelser er med til at give din seng et personligt udtryk.

Læs flere af vores tips til indretning af soveværelset, der hjælper dig med at sove bedre.

Din indretning har betydning for din søvn

Det giver god mening at tænke over indretningen i dit soveværelse. Er rummet ryddeligt og velindrettet, bliver du nemlig mere godt tilpas, når du opholder dig i værelset. Du har derfor lettere ved at falde til ro og bliver mere udhvilet.

Det allerbedste for din søvn er, at du bruger soveværelset til det, det er skabt til – nemlig et værelse til at sove i. Det kan derfor betale sig at gøre noget ud af sengens udseende, som giver øjet og hjernen ro til at slappe af.

Med vores store og små pyntepuder til sengen kan du let friske rummet op, hver gang du synes, der skal ske noget nyt. Lad din kreativitet udfolde sig, og skab den stil, der passer til din personlige smag.

Lagner-sengetøj-2.jpg

Match dine puder med et sengetæppe og sengetøj


Pyntepuder til sengen kan hurtigt skabe en afslappende stemning i dit soveværelse. Men det er ikke den eneste metode til at give rummet et nyt look. For eksempel kan et sengetæppe og sengetøj også være med til at skabe en indbydende atmosfære.

Hos Drømmeland har vi derfor lækre sengetæpper i en behagelig kvalitet og i enkle, afdæmpende farver, der skaber ro i din indretning. De kan på et øjeblik give soveværelset et ryddeligt og harmonisk udtryk. Samtidig efterlader du din seng pæn og indbydende.

Derudover har vi silkeblødt sengetøj i fine farver og mønstre samt i forskellige størrelser. Vælg det sæt, der passer til din stil og smag. Med det rette sengetøj kan du lægge dig godt til rette i farver og mønstre, der er med til at skabe ro og velvære for dig.

Få rådgivning om en sund søvn i dag


Har du brug for mere inspiration til indretning af dit soveværelse? Du kan altid få hjælp af os online og i vores butikker. Vi ønsker nemlig at give dig den bedste søvn, og derfor svarer vi på alle dine spørgsmål om alt fra en ny seng til pyntepuder.

Alle vores sengerådgivere er uddannede i at vejlede om, hvordan forskellige mennesker kan få en sund nattesøvn. For dig er det en god mulighed for at få den rette hjælp.
glad-par-2.jpg