Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Hovedpude

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Soveposition
Pudehøjde
Mærker

Drøm sødt på en god pude

Hvad er den bedste hovedpude til dig?

Den perfekte hovedpude støtter dit hoved og din nakke korrekt, så du vågner frisk og veludhvilet op om morgenen. Men da vi alle sover forskelligt, er det ikke sikkert, at den samme pude passer til både dig og eksempelvis din partner.

Når du skal vælge din nye hovedpude, skal du derfor tage udgangspunkt i din egen soveposition, så din rygsøjle ligger helt lige, når du hviler dit hoved på din pude.

  • Hvis du primært sover på siden: Så er det ofte en god idé at vælge en fast pude med lidt ekstra højde og fyld. Kig efter vores udvalgte hovedpuder, der er ideelle til dig, der sover mest på siden.
  • Hvis du primært sover på ryggen: Er det ryggen, du foretrækker at ligge på, bør du kigge efter en blød hovedpude uden meget fylde eller en lav model, og som giver nakken ekstra støtte. Find vores puder til dig, der sover mest på ryggen.
  • Hvis du primært sover på maven: Så anbefaler vi, at du vælger en blød og ergonomisk pude, der ikke er for høj, da din nakke er særligt udsat i denne liggeposition. Se alle vores hovedpuder til at sove på maven.

Har du ikke nogen decideret yndlingsstilling, når du skal sove? Så læg dig på ryggen. Det er den sundeste måde at ligge på, da du skåner nakke og ryg mest muligt. Du kan også tage udgangspunkt i din nuværende pude, hvis du har været tilfreds med den, da den var ny.


Tre forskellige puder - pac.png

Få en pude med behageligt fyld og optimal støtte

Hos Drømmeland finder du små såvel som store puder med forskelligt fyld. Fælles for dem alle er, at fyldet støtter og sørger for, at du ligger ergonomisk korrekt, når du sover. På den måde får du en lækker hovedpude, der giver den mest optimale støtte.

Den traditionelle hovedpude består af fleksibelt fyld, eksempelvis dun og fjer, og er fortsat den mest foretrukne model, når familien skal købe nye hovedpuder. Når du vælger en pude med dette slags fyld, vil den virke blød, og det er nemmere at justere pudens højde præcis, som du ønsker.

 

Kan du ikke tåle dun, så er en ny hovedpude med fiberfyld et oplagt alternativ. Fibrene er syntetisk fyld, der er udviklet, så de minder om dunene, men deres fordel er, at de tørrer hurtigere end dun i den almindelige hovedpude.

Oplever du ofte, at din hovedpude bliver ubehageligt varm i løbet af natten – måske fordi du sveder meget? Så kan en temperaturregulerende pude være løsningen. Hos mærket Temprakon har de blandt andet udviklet flere lækre hovedpuder med kølende effekt. For dig betyder det gode betingelser for en god nattesøvn.
glad mand sover med hovedpude

Lad vores tips og rådgivning vejlede dig

Test de forskellige hovedpuder hos Drømmeland

Hvis du vil vælge de bedste hovedpuder til dig og din partner, kræver det som udgangspunkt en hovedpude-test, hvor I kan mærke, hvad der føles mest behageligt. Nogle foretrækker en høj hovedpude, mens andre bedre kan lide at ligge lidt lavere med nakken.

Ring til vores online kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål, så du med ro i maven får den helt rigtige hovedpude.

Derudover er det en god idé at prøve hovedpuderne i virkeligheden i en af vores fysiske butikker. Her kan du også prøve puderne på en seng i samme fasthed som den derhjemme. Oplevelsen af en pude er nemlig afhængig af, hvilken seng, du ligger i.

Bagefter kan du let bestille de ønskede modeller hjem her på hjemmesiden. Se alle vores støttende dyner og puder her, der kan få dig til at sove som en drøm.

glad mand med ny hovedpude.png