Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Kontinentalsenge 160x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Mærker

Sov godt i en kontinentalseng 160x210 

Er du mere end 1,90 meter høj, har du formentlig svært ved at få plads til de lange ben i sengen. Men det kan være en udfordring at få plads til en stor dobbeltseng, hvis soveværelset er lille. 

Løsningen kan være en af vores kontinentalsenge på 160x210 cm. Her får du ikke kun en ekstra længde på 10 cm sammenlignet med en normal seng på 180 cm. Der venter dig også en god komfort fordelt på en stor liggeflade. 

Alle vores kontinentalsenge er nøje udvalgte, og vi har prioriteret stilfulde farver og tekstiler. Dermed kan du sove behageligt i en god dobbeltseng med plads til selv lange ben. 

Derfor er en kontinentalseng så populær

En kontinentalseng som dem hos Drømmeland oplever stigende popularitet sammenlignet med andre slags senge. Det forstår vi godt. Der er nemlig hele tre lag fyldt med komfort i en kontinentalseng: 

  • Nederst er et lag af fjedre
  • I midten får du en støttende madras
  • Øverst er der en komfortabel topmadras

De forskellige lag giver dig et sundt, stabilt og behageligt leje, hvilket har stor betydning for, hvor godt du sover. Vælger du en kontinentalseng fra os og med den rette fasthed, kan du dermed ligge godt.

Find den rigtige fasthed til din nye seng

Er du faldet pladask for en 160x210 kontinentalseng, som vil klæde dit soveværelse? Så er næste skridt at sikre dig, at sengens madras-fasthed passer til din foretrukne sovestilling, din vægt og opfylder særlige behov, såsom en dårlig ryg.

Nogle foretrækker en blød madras, og andre sover bedst på en hårdere model. Hos Drømmeland har vi 160x210 kontinentalsenge med forskellige fastheder, alt efter hvilket mærke du kigger på. Du kan derfor få en pæn seng, du også ligger godt i.

Vores 160x210 kontinentalsenge fås også med forskellige fastheder til den samme seng. Hvis du deler seng med en partner, er I altså ikke tvunget til at vælge samme fasthed i begge sider af sengen.

Desuden har du 100 dages ombytningsret. Du kan derfor ændre fastheden i madrassen indenfor 100 dage, så længe der er tale om en løs madras med flere fastheder. 

Få gode råd om din kontinentalseng 160x210

Er du stadig lidt på bar bund i forhold til, hvor hård eller blød din nye seng skal være? Kom forbi en af vores butikker, hvor vores sengerådgivere vejleder dig. Sammen med dig undersøger vi, hvordan du ligger i de forskellige fastheder.

Du er også velkommen til at kontakte Drømmeland på chat, telefon og mail, hvor de samme dygtige sengerådgivere kan besvare alle dine spørgsmål om at sove godt. Bagefter kan du trygt bestille sengen online. 

Du kan også få gode tips i vores guide om, hvordan du finder den bedste madras

Med Drømmeland kan du altid sove godt

At købe en ny seng er en stor beslutning. Du bruger mellem 49 og 63 timer i sengen om ugen, og en god nattesøvn er uvurderlig. Derfor er det vigtigt at vælge en god seng, der giver dig den rette støtte. 

Hos Drømmeland forstår vi dette behov. Alle vores senge – hvad end det er en kontinentalseng eller boksmadras – er kun fra anerkendte mærker, der har fokus på at designe senge, der giver dig den bedst mulige nattesøvn. 

Du finder blandt andet mærkerne Svane, Gazella og Casablanca, hvis madrasser er med fjedre og komfortzoner, der sørger for, at din krop får den bedste støtte. Desuden findes deres senge i forskellige farver og med flotte sengegavle til.

Hos Drømmeland er du altså sikret god kvalitet, harmonisk design og lang levetid på din nye seng.