Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Enkeltdyner – 140x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Størrelse (cm)
Sæson
Serie
Mærker

Ny enkeltdyne? Vælg en model i høj kvalitet fra vores sortiment

Er en enkeltdyne blot en hvilken som helst dyne? Absolut ikke. Valget af enkeltdyne er essentielt for at opretholde kroppens ideelle temperatur hele natten. Det er derfor værd at investere tid i at vælge den enkeltdyne, som du vil nyde at sove med nat efter nat.

Alle dyner i vores sortiment er nøje udvalgt fra nogle af de bedste brands på markedet. Hos Drømmeland er det nemlig vores vigtigste opgave at hjælpe dig med at få en sund nattesøvn mange år fremover.
For råd om den rette enkeltdyne – uanset hvilken dyne du søger – står vores erfarne sengerådgivere klar til at hjælpe dig i en af vores butikker eller via telefon.

Få hjælp: Book en sengerådgiver

Find enkeltdynen, du vil elske at sove med

En vigtig del af god søvn er høj komfort, hvor du sover uforstyrret og behageligt. Derfor er det afgørende med en god enkeltdyne fra Drømmeland, der holder dig perfekt varm eller kølig. Uanset dine præferencer tilbyder vi komfortable enkeltdyner og puder, der sikrer, at du kan finde den ideelle dyne til mange års god søvn.

Vores brede udvalg inkluderer også 140x200 enkeltdyner, som passer til dine specifikke behov uden at koste en formue. Hos os er det vigtigt, at alle har adgang til en god nats søvn, så du finder nye dyner i forskellige prisniveauer hos os.

Find den rigtige enkeltdyne

Jagten på en ny dyne kan involvere mange overvejelser, herunder de fysiske forhold du sover under, og om du foretrækker en enkeltdyne eller en dobbeltdyne. Det er også vigtigt, at både dit soveværelse og din dyne har en temperatur, hvor du hverken føler dig for kold eller for varm.

Hos Drømmeland forstår vi, at det kan være udfordrende at bestemme, hvilken dyne der er den rette for dig. Derfor står vores team klar til at guide og assistere dig i valget af den perfekte dyne, der opfylder netop dine behov.

Uanset om du søger en allergivenlig dyne eller en mere traditionel model, har vi et bredt sortiment af enkeltdyner i størrelsen 140x200, forskellige varmegrader og med varierende fyldtyper, så du er garanteret at finde den optimale dyne.

Find den perfekte størrelse dyne hos Drømmeland

En dyne, der knap nok dækker dine fødder, giver ikke optimal komfort. Derfor tilbyder Drømmeland et bredt udvalg af dyner i forskellige størrelser, herunder ekstra lange og brede modeller, så du kan finde den ideelle dyne, der passer præcist til dig. For at sikre den bedste komfort, anbefaler vi, at din dyne er mindst 20 centimeter længere end din kropshøjde. Mange foretrækker også den luksuriøse følelse af en stor dobbeltdyne på 200x220 cm.

Sørg for, at dit sengetøj passer perfekt til din dyne, hverken for småt eller for stort. Udforsk vores sortiment af dyne- og pudebetræk i forskellige lækre materialer, der tilfredsstiller enhver smag.Kig for eksempel efter vores dynebetræk og pudebetræk i bomuldssatin eller 100 procent bambus, der er glat, blødt og giver en silkeagtig følelse mod huden.

Desuden har flere af vores betræk en smart lynlås eller knapper, der holder dyne og pude på plads.